·118 syf.····Okunma: 02 Haziran 2025 18:07 oyle bir okuyayim da bitsin artik diye okudum ki cok kotuydu gercekten. buyu dukkanindaki adamin bilmisligi beni cok sinir etti, gelen herkese guya istedigi seyi verecek ama sacma sapan seyler sorup, istedigi seylerin karsiligi olarak sacma sapan seyler isteyip onlari vazgecirmeye calisiyor sadece. bir de, kitaptaki herkes o kadar geri zekali ki, her gelenden adam sacma bir sey isteyince once hemen atliyorlar "tamam, veririz" diye sazan gibi, sonra da adam uc bes soru sorunca "aa ben onu fark edememisim ya" diyor ve vazgeciyor hepsi. gelen herkes dupeduz geri zekali yani. adamin irite edici hikayeleri de cabasi dede bir sus git ya. kitabin yazim dili de cok acemice ve kotu maalesef hem o gicik etti hem de butun karakterlerin malligi. ne diyeyim baska bunaltidan derin nefesler ala ala okudum... belki fikir guzeldi de buyu dukkaninda buyu satamiyor herif yani. bir tanesine hirs satmis o da mal karsiliginda huzurunu vermis yani 3 saniye bekleyip dusunsen yapmazsin bu malligi ne diyeyim kitap belki 50 iq insanlar icin cok etkileyici ve ufuk acici gelebilir. ama bana insanlarin malligindan gina geldi