2025 7. kitabı
Okunma: 05 Haziran 2025 15:04
Kitabın ana konusuna bakacak olursak İsrail'in bu zamana kadar gelişmesinde katkı sunan devletler, İsrail'in bu zamana kadar yapmış olduğu ve hala yapmaya devam etti ve bu kararları yanlış yanlış doğrultularda anladığını ve geçmiş tarihe baktığımızda özellikle Nazi almanyası'nın yanlışlarının İsrail'in lehine olduğunu bizlere anlatır. Devamına bakacak olursak İsrail'e yardım eden ülkeler olmasaydı bugün bu güce ulaşamazdı. Herkes bunun onların kendi akılları ile geliştiklerini zanneder fakat doğru olan bu değildir. İsrail'in dış finansmanları olmasaydı bu güce ulaşamazdı, İsrail'in amerikası olmasaydı bu güce ulaşamazdı. Ve bugün batı Şeria özgürlüğüne kavuşurdu, zulüm görmezdi.roger Roger Garaudy bizlere bu kitapta kaynakları ile beraber ta ki kuruluşundan kendi zamanına kadar gerçek doğruları anlatır. Bugün İsrail'in yanlışlarını anlamak için zulmünü görmemiz yetiyor aslında fakat işin daha derinliğine inmek için bu kitabı tüm kardeşlerime tavsiye ediyorum. Ömer Faruk AVCI #k:164308roger Roger Garaudy
Tarihi Gerçekler
İsrail Mitler ve TerörRoger Garaudy · Timaş Yayınları · 2019390 okunma