Gerritsen okurken Rizzoli ya da Isles okumayınca kendimi çok garip hissetsem de yine keyifle okuduğum bir kitap oldu. Kitap 1999 yılında yazılmış buna çok şaşırdım daha güncel bir kitap olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş. Bana 'Life,' filmini hatırlattı çok alakaları olmasa da bir yere kadar benzerlikleri vardı elbette. Bu kitap diğer Gerritsen kitaplarından farklı olarak benim sanırım en az sevdiğim kitabı olabilir. Karakter fazlalığından ve çok komplike bir konu olmasından kaynaklı (hem uzay, hem roketler hem de biyoloji) çok çok karmaşık bir kitapmış gibi hissettim. Bir yerde hatta nereye kadar konuyla ilgili şeyleri okuyup duracağız kitaba ne zaman başlayacağız dediğimi hatırlıyorum. Konuda ziyade daha çok uzayla, astronotlukla ilgili bilgilerin yoğunluğundan biraz sıkıcı gelebilir. Ben asıl konunun daha uzun ve detaylı olmasını isterdim böylelikle daha korkunç ve gerilimli olabilirdi ama olsun yine de keyifle okuduğum bir kitap oldu tabii ki tavsiye ederim özellikle bu tarz konulara ilginiz varsa keyifle okuyacağınız bir kitap olacaktır. Kitapla kalınız.