Çizgi roman seviyorsanız bu kitabı kaçırmayın.
2025 48. kitabı
Tüm bölümlerin, baş karakterin ölümüne dair alternatif bir senaryoyla bittiği bir kitap düşünün. Okurken gözünüzü Brás’a dikip bekliyorsunuz: “Şimdi mi ölecek?” 11’inde, 33’ünde, 41’inde… Ölümle dolu bir kitap bu. Ama aynı zamanda yaşamla da dolu. Her bölümde farklı bir Brás var: çocuk, genç, yaşlı… Evli ya da bekar, baba olmuş ya da olmamış, hayalini kurduğu mesleği yapan bir yazar ya da sadece bekleyen biri. Aşık olduğu kadınla evli ya da onu geride bırakmış… Küçük seçimler, yollar, karşılaşmalarla şekillenen sonsuz olasılıklar… Bu kitabı okumak, bazen yaşamaya başlamak için ne kadar çok beklediğinizi fark ettirip kalbinizi kırabilir. Bazense, her şeyin sadece bizim seçimlerimizden ibaret olmadığını göstererek içinizi biraz olsun rahatlatabilir, keşkelerinizle barıştırabilir sizi. Hayatın kısa, kırılgan ve ne zaman sona ereceğini kimsenin bilmediğini hatırlatıp, sahip olduklarınızın kıymetini bilmenize vesile olabilir. Okuyun dilerim. #cenkkönül çevirisi
GüngezginiGabriel Ba · Çizgi Düşler Yayınevi · 20161,199 okunma
Çok güzel bir inceleme yazmışsınız. Kendi adıma teşekkür ediyorum ve kitabı okunacaklar listeme ilave ediyorum.
Emel Keleş
Çok teşekkür ederim, mutlu oldum ❤️