2025 3. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2025 12:50
Oncelikle Son Kamelya nın sevgili Sarah'ın okuduğum ikinci kitabı olduğunubelirtmek istiyorum. Konusuna da gelecek olursak; yıllar öncesinde sırlarla dolu köşkte karanlık hayat süren Flora'nin, yıllar sonra kendi geçmişinden kaçmaya çalışan Addison tarafından aydınlatılan yaşamının büyüsü ifade edilemez derecede etkileyici. Sarah'ın kelime oyunları ve ucu bucağı olmayan gizem dolu sayfaları beni son ana kadar hipnotize etmeyi başardı. Özellikle her sayfasında ayrı ayrı yürütülen tahminlerin yok oluşu ve bambaşka bi yere sürükleniş kitap boyunca bitip tükenmeyen kısır döngü oluşturuyor ki bence romanın en keyifli yeri buydu. Fakat şunu da belirtmeliyim ki kitabı bitirdiğimde hissettiklerim okurken ki kadar keyif verici olmadı (nedenini spoilerle açıklamam lazım ama incelemelerde spoi vermeyi sevmiyorum). Bariz bir hayal kırıklığı ve soru isaretleriyle dolu bir manasızlıkla birlikte derin boşluk hissi yarattı bu da bitmis bir hikayenin başında öylece kalmama neden oldu. Benden bu kadar arkadaslarrr başka bir incelemede görüşmek üzere. Hoş kalın, kitapla kalın
Son KamelyaSarah Jio · Arkadya Yayınları · 201415,8bin okunma