Kabak tadı verdi
2025 66. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2025 21:27
Yani iyi güzel hoşta, senden çok var. Bu tarz sapkınlık içerikli kitapları çok okuduğumdan, av ve avcı teması her dark romance kitabında gördüğümden, kız karakterin ilk başta dobra olup erkek karakterin iki güzel lafına pamuk şekere dönüşmesinden midir bilmem ama kitaptaki her sahneyi sanki okumuşum gibi okudum. Elbette bunlar olacak ama ben bunlarla birlikte farklı içeriklerde istiyorum aksi takdirde bu kitap gibi çok var. Daha önce bir yabancı okurun yorumunu görmüştüm ve şöyle diyordu; “Rina’nın bir kitabını okumuşsanız bütün kitaplarını okumuşsunuz demektir.” Gelelim kitaba, Asher ve Reina’nın düetinde Sebastian ve Naomi geçiyordu fakat onları aylar önce okuduğum için unutmuşum. Çok sürprizli bir kitap değildi. Naomi’nin mafya ailesine mensup olduğu çok belli. Akira’nın sonradan kim olduğu belli oldu, yani o da sürpriz olamadı. Hatta ben daha çok bravta ailesinden birilerini görmeyi bekliyordum. Sebastian’in bahse girmesi, en yakın dereceden After filmindeki Hardin’in bahse girmesi sahnesi. Ya o kadar güldüm ki resmen filmdeki sahne otomatik gözlerimin önünden geçti. Yine aynı şekilde Naomi’nin öğrenmesi ve Tessa’nın öğrenmesi. Sebastian ve Naomi… eh işte, klasik sapkınlığını kabul etmeyip onu yaşamak isteyen kız. Herkese iyi görünümlü çocuk maskesi takıp içerinden tam bir piç olan takıntılı oğlan. Neyse, yine de okurken keyif aldım orası farklı. Toxic ilişkileri seviyoruz. Ne yapalım? İkinci kitaptan beklentim daha yüksek. Xoxo
Red ThornsRina Kent · Blackthorn Books, LLC · 202154 okunma
Rina her kitabına özen gösterir aslında ama sanki bu iki karakteri yazmak için yazmış gibi hissettim bende. Bu evrene fazla giremedim mesela ki ben Rina’nın çoğu evreninde kendim yaşıyormuş gibi hissederim. Hatta Rina bir karakteri gerçekten seviyorsa bunu hissettiriyor bir şekilde bunu da kitabın bizi içine alma şeklinden anlıyoruz bence en azından benim için öyle. O yüzden yorumuna katılıyorum >>>>
nesli
Bende içine giremedim ya karakterler ve hikayenin işleyiş yer yer baygınlık geçirtti bana kal geldi yani eksik bir şeyler var