Kız babası olmak...
O zımbırtıları saçlarıma takacak ikinci bir insan evladı yok. Lakin gel gör ki 4 yaşında bir bücür sırf kızın olduğu için yapabiliyor. Evladınıza kız olsun erkek olsun gereken ilgi alakayı gösterin arkadaşlar. Zira sizden görmezse mutlaka başkalarından bir ilgi görecektir. Duygularını, düşüncelerini kontrol edemediği bir dönemde nice yanlış yollara sevk eder o sahte ilgiler. Hele ki kız çocuklarınızla çok ayrı alakadar olun. Öyle ki kendini bilmez bir çakal karşısına çıkar, gözünü boyamaya kalkarsa "Benim babam bunların hepsini benim için yapıyor zaten" diyebilsin. Burda kastettiğim asla maddiyat değil... Çocuklarınızı sevgisiz bırakmayın. Belki siz bu konuda eksik bırakıldınız ama onlar öyle olmasın... Gerçekten çok çabuk büyüyorlar. Geriye getiremeyeceğimiz günleri şimdiden iyi değerlendirelim. ve's-Selâm...
Duygu ve Düşünce
Rabbim sizi onlara, onları size bağışlasın hocam. Günün anlam ve önemine binaen emeğinize, niyetinize ve hak yolda gayretinize sağlık. Surdan değil, sırdan kalenin temelleri bunlar. Sur yıkılır, sır muhabbet ile demlenir de hakîkati gönüllere nakşeder. Küçük hanımın İnce Motor gelişimine maşallah 🌸
Ebû Sâqî
Amin. Allah Teâlâ razı olsun. Hüsn-ü şehadetiniz memnun etti, sağolun 🌹 Eğitimci gözüyle artı puan aldı kızımız, eyvallah 😊
#204927604 "Taklitler aslını yaşatır" abinin açtığı yoldan devam et kıral. Boka batarsak önce ben batarım da sana da ibret kalır. Hadi yine iyisin. 😬
Ebû Sâqî
Bunu söylemek için çok geç kalmışsın ağam 😅 pembe tokaları geçirdiler kafamıza
Hay maşaallah babalı kızlı. 🌺
Eyvallah ağam 😊🌹