2025 6. kitabı
Beyhan budak okurken sanki kendi sesinden okuyormuşum gibi geldi .Çok içten ve yalın bir anlatımla insan psikolojisini ve hangi durumlarda aslında hangi tepkileri vermeliyiz çok güzel bir şekilde anlatıyor.önemli olarak vermek istediği ve benimde kafama takılan bir yazısı var mesela.çok önemli bir nokta ya da parmak basmış hayatımızın bir bölümde insanları kafamızda biçimlendiriiyoruz sonrasında gerçekleri kafamızda biçimlendirirdiğimiz haline uydurmak istiyoruz durum böyle olunca aslında hiç olmayacak insanlara sırf kafamızdaki haline olur da uydurabilsek diye çok fazla emek harcıyoruz .mesela Beyhan budak'ın dediği gibi küçükken anne ve babadan almamız gereken sevgi noktasında anneden tam alamadık ya da babadan bu boşluğu kapatmak için de hayatımızı aldığımız herkesten sevgi bekleriz bekledik bekliyoruz bu yüzden hayatımıza giren herkesten sevgi bekleyerek göremediğimiz her sevginin peşine düşerek bu boşluğu doldurmaya çalışıyoruz mutlaka okuyun yer yer kendinizi bulduğunuz yer yer kendinizi sorguladığınız yerler olacak .anlam veremediğiniz olaylar ve hareketlere nasıl yaklaşmanız gerektiğini göreceksiniz . İyi okumalar Kendine İyi Davran Güzel İnsan
Psikoloji
Kendine İyi Davran Güzel İnsanBeyhan Budak · Destek Yayınları · 201912,9bin okunma
1 +1'leme