Puan vermedi·41 syf.····Okunma: 16 Haziran 2025 00:00 Babalar günü gerçekten çok kıymetli bir gün. Ben normalde özel günlere ayılıp bayılan bir insan değilim aslında. Ama çoğu zaman babaların ihmal edildiğini düşünüyorum. Ben kendi babamı fazlaca ihmal ediyorum çünkü. 15 haziran gününe indirgenemez tabii ama öyle bir şey söylemişler. O yüzden baktım da herkesin o gün babası var, herkes o gün babasını çok seviyor. Aklım babasını çoktandır kaybedenlere gitti. Babasını hiç tanımamış olanlar. Taze kaybetmiş olanlar. Hiç baba olamayacak olanlar. Bir sürü şey. Kıymetli babalık, çok kıymetli. Benim babam benim hayatta en büyük şansım. İyi ya da kötü. Benim şu halimin bile suçunu kendisine yükleyebiliyor. Hangi halimse hangi halim. Sonra düşündüm babamın da bir babası var ve o bugünlerde kendi gönlünü değil de onun gönlünü daha çok önemsiyor. Bu 41 yasin şerifi dedemin babalar günü hediyesi olarak ruhunu hediye ettik inşallah rabbim kabul etsin. 7 24 onun kabininde çalışıyorlar. Etrafında dört dönüyorlar. Ben de çok mutlu oluyorum. Sanki dedem hiç gitmemiş babamlar sürekli onu ziyarete gidiyorlar. Ben de bavukeağmeyimi çok özlüyorum gerçekten. Her gün biraz daha ikna oluyorum, artık canlı kanlı sarılamayacağıma. Oturup yasin okumak istedim. Tek başıma değil tabii ama öyle işte. Ruhu canına değer inşallah. Mekanın cennet olsun dedeciğim. Babaların babası bavukeağmeyim seni çok seviyoruz. Bugün de aklıma bir sözün geldi güldürdün beni. Bir gün işten geldim bir baktım babaannem kara kara düşünüyor. Ne oldu dedim diyor ki deden dedi ki benden sonra evlenirsen en son kimle evlendiysen cennette de onunla oluyorsun kural bu. Öyle bir kural falan yazmıyor da niye sen dedemden sonra evlenecek misin sanki dedim yooo Allah korusun diyor. E o zaman niye kara kara düşünüyorsun dedim. Ne bileyim korktum dedi. Ben bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim dedi vallahi böyle söyledi. O kara Ahmet bunu çok iyi biliyordu ama yine de her şeyi garanti altına alıp böyle gitmek istemiş. Bugün kuran sınavına sayende çok emin girdim. Sen o gittiğinden beri kaç tane yasin okuduğunu bilmiyorum istemesem de ezberime geçti artık. Yokluğun bile fayda sağladı. Ne diyeyim. Açtığın yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Merak etme şimdi de biz korkutuyoruz dalikehaticayı. Bavukeağmeyin düğünü var cennette cennette diye dolaşıyoruz peşinde. Üzülüyor. Sonra diyoruz dalikehatica tel tel etmiş saçını saçını. Düğünün kendi düğünü olduğunu anlıyor. O zaman yüzü gülüyor işte. Canımın içi bavukeağmeyim. Kara dedem. Mekanın gül bahçesi olsun. Rabbim sana merhametiyle muamele etsin. Senin ve dua bekleyen bütün babaların babalar günü kutlu olsun, bu yasin şerifler ruhunuza değsin inşallah.