2025 31. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2025 21:53
"İzmir bugün bir mucizeye şahit oluyordu. Çünkü Kepçük, yürüyerek bitiremediği yolları aşıp Pamuk'a geliyordu." Zor günler bitti sırada daha zor günler mi var diyelim? Yaşanan o kadar güçlük ve kötü günlerden sonra bir nefes alan Pamuk ve Kepçük aşklarını doya doya yaşamaya devam eder. Fakat beklemedikleri şeyler olur. Zira güz yağmurları Gökçen ve Murathan'ı bulur. Bir önceki kitapta kurşun döken teyzenin dediği gibi ipler kopma noktasına gelir ama Gökçen daha sıkı bir düğüm atar. Murathan, Gökçen'i yaşatmak için fedakarlık yapar, onu korumak ister ama Gökçen burnundan fitil fitil getirir Serinin her kitabı gibi buna da kalbimi bıraktım. Gökçen hayranımı olduğumu herkes bilir. İkinci sevdiğim açılım hikaye ise Aybüke ve Süleyman oldu. Aybüke'nin mutlu olması, Süleyman'ın onu sonsuz bir aşkla sevmesi ayrı güzel. Barbaros&Bilge aşkı tam gaz devam. Alican ve Zehra aşkının sinyalini önceki kitapta almıştık. beklenen oldu. Aşka dönüşmese de dönüşecek belli. Ve kitabın en şaşırtanı, en komik karakteri ZülfikarBüyük konuşanlar hizaya geldi. 4.kitapta aşklarını okumak için sabırsızlanıyorum. Senden adam olmaz dediler valla çok güzel adam oldu Bu kadar mutluluğun üstüne kitaba bir de ölüm düştü. Harbi güz yağmuru oldu. Hem hüzünlü hem sevindirici bir eserdi.
Gökçen 3Loresima · Ephesus Yayınları · 20244,383 okunma