Puan vermedi·304 syf.····Okunma: 19 Haziran 2025 01:02 Athena işinde oldukça başarılı,edebiyat severlerin gözdesi,bir dahaki kitabı dört gözle beklenen bir yazardır.June Harward ise yazı yazmayı oldukça seven, çok tanınmıs bir yazar olmak isteyen ama arkadası Athena'nın aksine bir türlü yazdığı kitaplarla o başarıyı elde edemeyen genç bir kadındır.
Athena'nın gittigi davetler aldığı övgüler, imzaladığı anlaşmalar içten içe Junenin Athenayı kıskanmasına sebep olur.
Bir gün beraber davetten geldiklerinde ise yemek yediklerı sırada Athena boğularak ölür. Zaten arkadaşının başarısının kendi hakkı olduğuna inanan June o gün yanı başında ölen Athena nın yazmakta olduğu, henüz taslak olan eserini bile çalmaktan çekinmez.Artık oda görülecek ismi tanınacaktır. Ama çalıntı bir eserle gelen şöhret ne kadar uzun süreli olabilir ?
Kitabın arka kapağında ki yazı çok dikkatimi çekmişti.Bir an önce alıp okumak istedim.Beklentimde oldukça yüksekti bu yüzden Ama ilk sayfalarında güzel başlayan kitap sonlarına doğru benim için aynı tempoda kalamadı malesef.Okurken dinlendiren yormayan bir eserdi yine de istediğim verimi alamadım.Keyifli okumalar.