···Okunma: 21 Haziran 2025 19:40 Hyunam-dong Kitabevi, beni ilk sayfalarından itibaren içine çeken bir hikâyeye sahipti. Özellikle kitapların, edebiyatın ve hayatın anlamını arayan bir atmosferde geçmesi beni heyecanlandırdı. Baş karakterin içsel yolculuğu, kendi hayatındaki sorgulamaları ve bu yolculuğun bir kitapçıda şekillenmesi oldukça etkileyiciydi.
Kitabın ilk bölümlerinde gerçekten büyük bir merakla ve keyifle okudum. Sakin anlatımı ve iç dünyaya dokunan cümleleriyle beni hemen yakaladı. Ancak ilerledikçe anlatım biraz durağanlaştı ve bazı bölümler beklentimin altında kaldı. Yine de kitap genel anlamda oldukça güzel ve huzurlu bir iz bırakıyor.
Bu kitabı özellikle hayatın içinde kaybolmuş gibi hisseden, biraz durmak ve düşünmek isteyen herkese tavsiye ederim. Kitaplar aracılığıyla insanın kendine yaptığı yolculuğu sevenler için duygusal bir mola gibi…
Kısacası, bazı yerlerde beni zorlasa da genel havasını ve verdiği mesajları sevdim. İçten, sade ve anlamlı bir kitap okumak isteyenlere öneririm.