Puan vermedi·416 syf.····Okunma: 23 Haziran 2025 12:01 YANIMDA KAL– Sara Cate
(Sinful Manor Serisi #1)
New York’lu hatunumuz Sylvie, ailesinden duygusal olarak kopmuş, biraz başına buyruk, biraz da kendi kafasında gezen bir kadın. Sevgilisinin büyükbabasının daktilosunun fotoğrafını çekmek bahanesiyle soluğu alıyor taa İskoçya'nın taşralarındaki bir malikânede. Hani turist gibi girip selfie çeker çıkarım diyor... ama malikane terk edilmiş falan değil, Evine gizlice girdiği malikânenin sahibi Killian Barclay tarafından yakalanıyor.
Killian kim mi? Buyurun tanışalım:otuz yedi yaşında Barclay ailesinin dört çocuğundan en büyüğü ve on yedi yaşındayken anne ve babasının ölümünden beri malikanede yaşıyor.Adam bildiğiniz karanlık lord – İskoç aksanı, gömleksiz dolaşmalar, içine kapanıklık falan... Ama bu arkadaşın da kendi travmaları var, agorafobik bir de, yani dışarı adım atmıyor. Kapalı devre hayat yaşıyor. O yüzden de 10 yıldır evden dışarı adım atmamış. Ama çözümü bulmuş Dışarı çıkamıyorsam evde sosyalleşirim demiş ve
adam çözümü kendince bulmuş . Madem dışarı çıkamıyorum, parti ayağıma gelsin demiş .Ve böylece malikânede seks temalı sosyetik partiler organize ederek tüm gözleri üstüne çekmiş.Adı çıkmış playboy’a, ama yalnız kalbi hâlâ duvarlar arasında mahsur.Tabi dedikodular yayılıp bunlar ailesinin kulağına gidince de, Ailemizin malikanesini bir sefahat ve parti evine dönüştürdü diye teyzesi ültimatom veriyor ve Sonra olaylar Bu ikiliyi bir yıllık sahte bir evlilik anlaşmasına sürüklüyor. Tabii ki maddi taraf sağlam: Sylvie, bu evlilik sonunda 10 milyon dolar alacak. Tek şart bu evlilik 1 yıl sürecek ve herkes evli olduklarına inanacak. Ama sahte diye girilen bu ilişki, kalbe dokunan gerçeklere çarpıyor.İlk başta birbirine tahammül edemeyen bu ikili, zamanla birbirinin geçmiş yaralarına merhem olmaya başlıyor.
Ama iş sadece kalple bitmiyor, beden de işin içine girince, ortalık duman oluyor...
Şimdi ben bu kitabı sevdim mi?
Evet, bazı yönlerini gerçekten sevdim. Ama +18 sahneler bir tık daha az ve daha dengeli olsaydı, bu kitap benim için çok daha fazla şey ifade ederdi.Yine de son sahnelerde içim ısındı, gözüm doldu, gülümsedim.Kalbi olan herkes bir Killian tarafından yavaş yavaş sevilmek ister. Özellikle Killian’ın o karanlığından çıkan ışığı görmek için bile okunur der kaçarım.