Yanımda Kal

PRİME KİTAP
Sıralamalar

2025 56. kitabı
Okunma: 29 Haziran 2025 20:30
Yanımda Kal kitabının yorumu ile geldim.Bu kitabı belli bir noktadan sonra sırf tamamlayıp yorum yazmak için bitirdim. Yoksa çoktan yarım bırakmıştım. Konusu kısaca, Sylvie ailevi problemleri olan genç bir kadın. Yolu bir gün İskoçya‘ya düşüyor. Sevgilisinin dedesinin kullandığı daktiloyu görmek için izinsiz şato görünümlü eve giriyor. Evin sahibiyle karşılaşıp aralarında haliyle tartışma gerçekleşiyor. Amerika’ya dönünce sevgilisini,onun en yakın arkadaşıyla aldattığını öğreniyor. Beş parasız kaldığı bu dönemde ailesiyle de sıkıntılar artınca izinsiz evine girdiği adamın ablası karşısına çıkıyor. Ona bir yıl boyunca kardeşiyle evli kalmak şartıyla 10 milyon $ alacağına dair bir anlaşma getiriyor.Ve Sylvie için bir yıllık İskoçya serüveni başlıyor. Spoiler!!! Kitabı mantıklı bir şekilde eleştiri yapmak istiyorum ama nereden tutsam elimde kalıyor.Yine de başlıyorum bir yerden.İlk saçmalık Sylvie tanımadığı bir adamın evine izinsiz giriyor.Killian bunu yakalayınca bir yüzsüzlük adama kızıyor bağırıyor falan.Sonra adamın kız kardeşi taa Amerika’ya gelip(çünkü İskoçya’da hiç kadın yok) Sylvie’ya kardeşiyle bir yıl evli kalma şartıyla para teklif ediyor.Neymiş efendim kardeşi yaşadığı aile mirası evden hiç çıkmıyor.Bir yılın ardından ev Sylvie’nin olacak o da teyzelerine bırakacak ve 10 milyon doları alıp hayatına bakacak.Ve kadın bunu kabul ediyor .Ne alaka adam sapık mı katil mi hiçbir şeyi bilmeden İskoçya’ya gitmek nedir?Yani kurgu okuyoruz da bu kadar altı doldurulmuş da okumamıştım daha önce.Neyse sonra kız geliyor evleniyorlar.Aynı evde birbirlerini doğru düzgün görmeden yaşıyorlar birkaç ay. Zaten erkek karakter Killian evlenmeden önce sürekli garip garip seks partiler düzenleyen 37 yaşında baba parası yiyen bir adam. Kendisini gram sevmedim. Güya ailesini
2025 46. kitabı
Sylvie… Ailesi tarafından hep eksik görülen, sevilmek için mükemmel olmak zorunda bırakılmış bir kadın. Onca zenginliğin içinde yalnız, onca gösterişin ortasında sevgisiz büyümüş biri. Tek istediği kendi olduğu haliyle kabul edilmek. Ama ailesi onu bile bir sanat eseri gibi yeniden şekillendirmeye çalışmış. Ve sonunda Sylvie pes etmiş. İskoçya’ya, erkek arkadaşıyla birlikte sadece bir daktilonun fotoğrafını çekmeye gidiyor. Evet, yanlış duymadınız: bir daktilo. Daktilonun bulunduğu malikâneye gizlice giriyor. Issızlığın ortasında dev gibi bir ev… daha doğrusu kale! Tam fotoğrafı çekip çıkarken karşısına parlak yeşil gözlü, İskoç aksanlı, gömleksiz dolaşan karanlık lordumuz Killian Barclay çıkıyor. Sylvie’yi casus zannediyor. O an işler çok çirkinleşiyor ama durun! Henüz hikaye başlamadı bile… New york'a geri dönen Sylvie'nin kapısını bir süre sonra biri çalıyor: Killian'ın kız kardeşi Anna Barclay. Teklif net: Killian'la 1 yıllık sahte evlilik. Karşılığında 10 milyon dolar. Şartlar : Aldatma yok. Herkes bu evliliğe inanacak. Ve bir yıl boyunca aynı çatı altında yaşanacak. Sylvie’nin başka şansı yok. İşsiz, ailesiyle tüm bağlarını koparmış, kartları patlamış, dibe vurmuş halde. Ve sonunda bu anlaşmayı kabul edip İskoçya’ya geri dönüyor. Peki ya Killian? Anne babasını kaybettikten sonra kendini malikâneye kapatmış. Yıllardır dışarı adım atmamış ama içeride neler olmuş neler… Duysanız hatta malikanede olanları görseniz dudağınız uçuklar. Dışarı çıkmayan karanlık lordumuz malikaneyi sınırsız seks partilerinin merkezi haline getirmiş. Ünü ülke sınırlarını aştı aşacak. Bu rezalet ailesinin kulağına gidince malikâneyi elinden almakla tehdit etmişler. Sahte evlilik, tam bu noktada bir kaçış planı olmuş onun için. Ve şimdi... Bir evin içinde, iki inatçı
Sara cate'den Yanımda Kal incelemesi
2025 76. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2025 00:00
Evet bu sefer ki kitapımız sara cate den yanımda kal kitapı ve sara cate praise kitabının (okuyanlar beni anladı) yazarı olduğundan başta bir emin olamadım ve praise kitabını yarın bırakmıştım bunda da öyle olacağını bekliyordum ama size güzel bir haberim var kitapı bitirdim. Ama bazı kısımlarında bir gönderi paylaştım "kitapı okurken akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum" diye birazdan neden olduğunu anlayacağız. Konusu kısaca bir tesadüfi karşılaşma ile karakterler sahte evlilik (ne kadar crinch olsa da bayılıyorum) yaparak bir yıl geçiriyorlar. Ve tabiki de birbirlerine yavaş yavaş aşık olmalarını okuyoruz bu süreçte. Beğendim mi? Beğenmedim mi? Şöyleki ne çok beğendim ne de çok az beğendim benim için orta idi. Ne yalan söyleyeyim (bu aralar çok buna benzer kitaplar okuduğumdan) karakterlerin partner değiştirme gibi bir şey olacaktı diye çok korktum ama çok şükür olmadan atlattık. Bu yüzden yazarı bunun için tebrik ediyorum. SPOİLER!! Tabikide erkeğin kadına herkesin önünde o işi yapması (birlikte olmaları) çok saçma bir kıskançlık göstergesi idi. Yani kardeşim tamam anladık o senin karın sadece sen ona böyle şeyler yapabilirsin ama bunu size bakıp da salya akıtan milletin önünde yapmanız şart mıydı yani. Gerçi böyle şeyler olmasaydı darc romance grubuna girmezdi bu kitap kesinlikle onu biliyoruz. Sadece sorunum buydu sahte evlilik tropu ne kadar güzel olsa da konunun gelişmesi ve sonlara doğru karakterlerin (her kitapta olmazsa olmazımız) ayrılması biraz sıkıcı geldi ama son dakikada toparladık Yani.... galiba Tavsiye eder miyim? Ederim ama tabiki de 18+ olanlara. Size asıl tavsiyem yaşınız küçük ise sara cate in kitaplarından uzak surun. Başka bir kitap incelemesinde görüşmek üzere hoşça kalın Yanımda Kal Sara Cate
2025 33. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2025 12:01
YANIMDA KAL– Sara Cate (Sinful Manor Serisi #1) New York’lu hatunumuz Sylvie, ailesinden duygusal olarak kopmuş, biraz başına buyruk, biraz da kendi kafasında gezen bir kadın. Sevgilisinin büyükbabasının daktilosunun fotoğrafını çekmek bahanesiyle soluğu alıyor taa İskoçya'nın taşralarındaki bir malikânede. Hani turist gibi girip selfie çeker çıkarım diyor... ama malikane terk edilmiş falan değil, Evine gizlice girdiği malikânenin sahibi Killian Barclay tarafından yakalanıyor. Killian kim mi? Buyurun tanışalım:otuz yedi yaşında Barclay ailesinin dört çocuğundan en büyüğü ve on yedi yaşındayken anne ve babasının ölümünden beri malikanede yaşıyor.Adam bildiğiniz karanlık lord – İskoç aksanı, gömleksiz dolaşmalar, içine kapanıklık falan... Ama bu arkadaşın da kendi travmaları var, agorafobik bir de, yani dışarı adım atmıyor. Kapalı devre hayat yaşıyor. O yüzden de 10 yıldır evden dışarı adım atmamış. Ama çözümü bulmuş Dışarı çıkamıyorsam evde sosyalleşirim demiş ve adam çözümü kendince bulmuş . Madem dışarı çıkamıyorum, parti ayağıma gelsin demiş .Ve böylece malikânede seks temalı sosyetik partiler organize ederek tüm gözleri üstüne çekmiş.Adı çıkmış playboy’a, ama yalnız kalbi hâlâ duvarlar arasında mahsur.Tabi dedikodular yayılıp bunlar ailesinin kulağına gidince de, Ailemizin malikanesini bir sefahat ve parti evine dönüştürdü diye teyzesi ültimatom veriyor ve Sonra olaylar Bu ikiliyi bir yıllık sahte bir evlilik anlaşmasına sürüklüyor. Tabii ki maddi taraf sağlam: Sylvie, bu evlilik sonunda 10 milyon dolar alacak. Tek şart bu evlilik 1 yıl sürecek ve herkes evli olduklarına inanacak. Ama sahte diye girilen bu ilişki, kalbe dokunan gerçeklere çarpıyor.İlk başta birbirine tahammül edemeyen bu ikili, zamanla birbirinin geçmiş yaralarına merhem olmaya başlıyor. Ama iş
2025 10. kitabı
Okunma: 30 Haziran 2025 21:07
Tutkunun İki Yakasında Bir Aşk Masalı "Yanımda Kal", iki farklı dünyanın, iki zıt karakterin ve iki kalbin tutkulu bir çarpışmasını anlatıyor. İskoçya’nın taş gibi sert, gururlu ve yakışıklı adamı Killian ile New York’un narin, kural tanımaz ama derin duygular taşıyan kadını Sylvie'nin hikayesi, okuru ilk sayfadan itibaren içine çekiyor. Killian, geçmişin gölgeleriyle yaşamayı öğrenmiş, duygularını göstermeyi sevmeyen ama sadakatiyle büyüleyen bir adam. Sylvie ise özgür ruhlu, sınır tanımayan, aşkı sonuna kadar yaşamayı seçen bir kadın. Bu ikilinin yolları, tesadüflerle değil, adeta kaderin kendisiyle kesişiyor. İskoçya’nın vahşi doğasında filizlenen bu ilişki, New York’un karmaşık ve hızlı yaşamında şekilleniyor. Aralarındaki çekim yalnızca fiziksel değil — duygusal derinliği, geçmiş yaraların iyileşmesini ve gerçek aşkın ne olduğunu sorgulatacak kadar etkileyici. Seks sahneleri cesur, ama kesinlikle duygusuz değil. Her temas, her öpücük, her fısıltı aralarında kurulmaya çalışan o ince bağı besliyor. "Yanımda Kal", aşkın yalnızca romantik bir heyecan değil, bir dönüşüm, bir teslimiyet ve bazen bir savaş olduğunu hissettiriyor. Hem İskoçya'nın sisli tepelerinde hem de New York’un ışıklı sokaklarında geçen bu hikâye, okura hem romantizmin hem de gerçekliğin iç içe geçtiği bir deneyim sunuyor
2026 3097. kitabı
Yanımda Kal kitabını büyük beklentiyle aldım ama maalesef benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Öncelikle karakterlerin davranışları bana hiç gerçekçi gelmedi. Duygusal sahneler olması gerektiği kadar derin değildi, çoğu yerde olaylar fazla hızlı geliştiği için karakterlerin ne hissettiğini tam olarak anlayamadım. Yazar Sara Cate romantik gerilim yaratmaya çalışmış ama bence duygu geçişleri çok yüzeysel kalmış. Karakterler arasındaki ilişki bazen sebepsiz yere inişli çıkışlı ilerliyor ve bu da hikâyeye bağlanmamı zorlaştırdı. Özellikle ana karakterlerin bazı kararları bana mantıksız geldi. Ayrıca kitapta tekrar eden diyaloglar ve uzatılmış sahneler vardı. Bazı bölümler gereksiz detaylarla doldurulmuş gibiydi. Daha akıcı ve derli toplu olabilirdi. Kısacası, beklentim yüksek olduğu için mi bilmiyorum ama bu kitap beni içine çekemedi. Romantik sahneler yoğun olsa da duygusal derinlik açısından eksik buldum. Benim için ortalama bir kitaptı ve maalesef tekrar okumayı düşünmem.
·416 syf.·
2025 57. kitabı
Selamlar, Yorum spoiler içermiyor, bilginize Kitapla ilgili karışık duygular içerisindeyim arkadaşlar. Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor ki, bu bir dark romance değil. Daha farklı bir şey. Sapkınlık? Sapıklık? Saçmalık? Belki. Aslında tüm bu uyarılar, kitabın başlangıcında uyarı olarak veriliyordu ve bende bunu bilerek başladım. Doğruyu söylemek gerekirse, bu konularla ilgili çokta büyük bir sorunum yok. Yine de sevemedim. Karakterleri sevemedim. Olayları sevemedim. İşlenişi de sevemedim. Mide bulandırıcı sahneler vardı. Görünürde aldatma yoktu ama bence karakterlerin yaptığı çoğu şey, aldatmaydı. Aşkları bana geçmedi. Kitap akıcıydı. Merak ettiğim şeylerde vardı. Sonlara doğruda hikaye biraz toparladı gibi. Puanımda bu yüzden zaten. Okurken rahatsız hissettirmesine rağmen yine de sonuna kadar okutturmayı başardı. Genel olarak, canınız farklı bir sapkınlık okumak isterse, okunabilir. Ama aradığınız şey güzel bir aşk ve dark romance ise bu kitap beklentileriniz karşılamayacaktır.
·416 syf.·
2026 2. kitabı
Tek kelimeyle berbat bir kitaptı ,bu kadar geniş mezhebe sahip olmak da bambaşka bir konu . Çokta üzerine yorum yapılacak bir kitap değil Sıfır duygu,sıfır his. Erkek karakter aşırı kötü . Anlaşmalı evlilikten aska dönüşen bir hikaye güya ama keske aşık olmasalardı. Çünkü bu aşk değil sapkınlık . Neyse tavsiye etmiyorum.
2025 59. kitabı
Kitabın ortalarında sıkılıp yarım bırakmıştım sonra devam ettim. Ben karakterlerin dönüşümünü sevdim açıkçası gerçek hayatta böyle bir şey mümkün olmasada kitapta okumak mutlu etti. Tavsiye ederim. Ben smut sahneleri okumadan geçtim. O kısımla ilgili bir yorumum yok
Yanımda KalSara Cate · PRİME KİTAP · 2025163 okunma
Aykırı, yetersiz(başları) ama güzeldi(spoiler var)
2025 98. kitabı
Yanımda Kal Prime Kitap Sara Cate Çift taraflı bakış açısı Yaş Farkı (12) Romantik Yetişkin Kurgu 415 Sayfa Puanım 8 Mutlu S. Sylvie ailesi tarafından dışlanıp maddi zorluk çekiyordur b*k gibi hayatına birde sevgilisinin en yakın arkadaşıyla yatması da eklenince işler iyice berbat hale gelir. Bir ay önce evine izinsiz girdiği adamın kız kardeşi Anna eğer kardeşi Killian ile evlenip 1 yıl evli kalırsa yüksek 10 milyon dolar alacağı bir teklifle gelince Sylvie'nin kabul etmekten başka şansı kalmaz. *Kitap bazı eksiklikler ve aykırı durumları olmasına rağmen kötü değildi. Sylvie karakterinin mücadeleci yanını sevdim. Killian ile sürekli didişme halinde olmaları fena değildi. Fakat Killian ne ara kıza aşık oldu anlayamadım, yazar bazı detayları önemsememiş gibi geldi. Beklentiniz yüksek olmazsa okunabilir. Okurken aldığım notlar: 77 sayfa Killian düğünde kilt(İskoçya'da etek) giyiyor garip ama güzel bir detaydı. 139 sayfa Killian ve Liam'ın sohbeti iğrençti, pislik Killian! 188 sayfa, Sylvie'nin, Killian'a uzak durmasını söylemek isterken olayların çığırından çıkması ahasaasahahaha bu kızda kararlılık seviyesi 0

Sara CateYazar · 4 kitap
Sara Cate is a USA Today best-selling author of steamy romance and sexy book boyfriends. Although she writes a wide range of tropes, Sara is best known for her age gap and taboo romances. One thing you can expect from her entire collection is heaps of steam and plenty of angst. Living in Arizona with her husband and kids, Sara spends most of her time reading, writing, or baking.