(Salacious Players Club #4)

Mercy

9781956830224
İngilizce
Türler:

2022 69. kitabı
Merhaba. Salacious Players Club serisinin 4. Kitabı olan Mercy'nin yorumuyla karşınızdayım. İlk olarak söylemek isterim ki kitabın geneli yetişkin içerikten oluşuyor. Bir çok absürtlük barındırmakla birlikte toplum tarafından garip karşılanabilecek çarpık ilişkiler ele alınıyor kitapta. Serinin dört kitabını da okudum fakat aralarında en beğendiğim kitap bu olabilir. İlk kitaptan tanıdığımız Beau ve Maggie'nin hikayesini anlatıyor. Beau'dan ilk kitapta nefret etmiştim ama hikayesini okuduktan sonra anne ve babasının ihmalkarlığından dolayı olduğu kişiye dönüştüğünü gördüm. Maggie ise baskın bir ailede yetişmiş ve işkolik kişiliğinin yanı sıra bastırılmış bir karakteri var. Eğer bu tarz smut kitaplar seviyorsanız bir şans verebilirsiniz. Sırf okumak için okumuştum ama seriyi genel olarak sevmesem de Mercy serideki en beğendiğim kitap olabilir. Sıralama yapacak olursam; 1 Mercy 2 Eyes on me 3 ve 4 Give Me More ve Praise
MercySara Cate · ‎ Sara Cate Books LLC · 015 okunma

Sara CateYazar · 4 kitap
Sara Cate is a USA Today best-selling author of steamy romance and sexy book boyfriends. Although she writes a wide range of tropes, Sara is best known for her age gap and taboo romances. One thing you can expect from her entire collection is heaps of steam and plenty of angst. Living in Arizona with her husband and kids, Sara spends most of her time reading, writing, or baking.