Yrene'nin Chaol'a olan tavrı çok hoşuma gidiyor. Tekerlekli sandalyede olmasının gücünden ve mevkiinden hiçbir şey eksiltmediğini düşünmesine hayran kaldım. Sanırım Chaol'u Nesryn ile okumaktan rahatsız oluyormuşum ben Şafak Kulesi
erge
Kitap açıldıııı, en azından benim için, şükürler olsun yaa 😂 şeytanın bacağını kırdım, Chaol ve Nesryn ikilisini asla bağdaştıramamıştım, ben Chaol'den artık pek haz etmediğim için okuyamıyorum sanıyordum ama, Nesryn azaldıkça okumam kolaylaştı ahshzh ikisinin arasındaki gerginlik beni rahatsız etmiş demek ki... 158. sayfadayım, devamm ✍🏽
ben kitabi okurken chaol un aelin icin atip tutmasini sevmiyordum. Zaten asla ve asla yakistirmamistim okurken simdi de yakistirmiyorum chaol aeline canavar demisti bi kere ASLAA aelin gibi guclu zeki merhametli adaletli yetenekli bi kadini haketmedi chaol. Aelin onun icin bir beden buyuktu
erge
Kesinlikle katılıyorum.. Ben Chaol'u ilk kitapta sevmiştim yalan söyleyemicem... Ama sonra çok değişti Chaol. Aelin'in gerçek benliğini sorgulama ve kabullenememe evresi hep vardı ama bir kitapta birdenbire hakaretler etmeye başladı ki bu da senin dediğin nokta. Hayretler içinde okudum bence yazar soğuyalım diye karakteri biraz uç noktaya taşımış ben böyle düşünüyorum.. Devam ettikçe de başarılı oldu gerçekten hahshs Nefret etmiyorum ama eksikliğini fark etmiyorum da
Bu kitapta tek sevmediğim şey çok uzun yazılmasıydı. Asla bu kadar uzatılmasına gerek yoktu. Ben Nesryn'i sevmiyorum direkt. Aslında güzel de bir karakter. Güçlü. Nedensiz sevemiyorum. Ama Chaol ve Nesryn hiç yakışmıyordu. Yrene ile çok yakışıyorlar.
erge
Nesryn'i diğer kitaplarda beğeniyordum. Bence de gerçekten güçlü bir kadın bu yönden takdir ediyorum. Yine de daha o kitaplardan Chaol ile enerjilerini sevmemiştim. Bu kitapta daha da uzaklaştım kendisinden çünkü Chaol'e (ki o da çok iyi biri sayılmaz ama olsun) tavırları bir garip. Henüz başlardayım ama olsun hoşuma gitmedi... Yrene ile Chaol'u okumak çok zevkli ama 🥹
Ay bu kitap yeşil kanape ve chaolun ayak parmaklariyla geciyor 😂
AHAHHAHAHDHADHDH offf çok güldümmm 😂