Puan vermedi·430 syf.····Okunma: 19 Haziran 2025 09:42 Babasının ölümünden sonra zor zamanlar geçiren ve kötü bir arkadaş çevresi edinen Noah Elliot ı içine düştüğü durumdan kurtarmak isteyen annesi Dr. Claire Elliot oğlunu yanına alıp geçmişini arkasında bırakarak Locust Gölü kenarındaki Tranquility kasabasına yerleşir.Başlarda her şey yolundaymış gibi görünen kasabada gençler sanki salgın hastalık varmış gibi delirmeye, ailelerini öldürmeye hatta kendilerini canlı canlı parçalamaya başlar. Her şey 50-100 yıl önceden kalan her yerinde balta izleri olan çocuk kemikleri bulunduğunda başlamıştır.
Dr. Claire çocukların saldırganlıklarının isteyerek olmadığını, bunun tıbbi bir nedeni olduğunu düşünür ve kasabanın bu gizemini aydınlatmaya karar verir. Bunu yapmazsa sıranın kendi oğluna da geleceğinin farkındadır.
Romanın atmosferi, kasabanın adıyla uyumlu bir şekilde sakin ve huzurlu başlayıp, sonlara doğru gergin ve korkutucu bir hal alıyor. Romanın sonu, beklenmedik bir şekilde bitiyor ve okuyucuyu şaşırtıyor. Dekor olarak Stephen King'in arka bahçesini kullanan Crichton tarzı tıbbi bir gerilim romanı.. Kan Gölü, gerilim ve bilimin mükemmel bir karışımı.
Kitapla kalın:))