2025 33. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2025 02:28
Sıcak geçen 2059 yazında Central Park'ta bulunan bir cesetle başlıyor kitap. Kadın boynunda kırmızı bir kurdele ile bağlanmış çıplak bir şekilde poz verdirilmiştir. Ve bu tek cinayet olarak kalmayacaktır. Aynı şekilde bulunan cesetler arttıkça Eve'de hızını arttıracak hatta cinayetlerin işleyişini gördüğünü söyleyen medyumun bile yardımına izin verecektir. Serinin her kitabı gibi bu kitapta soluksuz okundu. Cinayetler haricinde, Eve'in kişisel hayatı da önümüzde yaşanıyor. Ve okuyucuyu bekleyen birçok olay mevcut. Her kitapta Eve ile Roarke'ın ilişkisi aşama kaydediyor. Birbirlerini daha iyi anlıyorlar. Aralarında ki diyaloglar hem güldürüyor hem de düşündürüyor. Mira ile Eve daha çok yol kat ettiler. Artık Eve kendini daha rahat açıyor. Bunun en somut örneği artık ortağı ola Peabody'e geçmişinden bahsetmesi. Bu sahneler gerçekten zorlayıcı olabiliyor okuyucu açısından. Eğlence de var. Mavis'in vaftiz ebeveyin olarak Eve ve Roarke'ı seçtiği ve bizimkilerin dumura uğradığı yerler çok komikti. Arkadaşlıktan dert yanan Eve'in etrafında bu kadar çok arkadaş biriktirmesi ise resmen ironi. Kitapta ki en zor sahneleri Peabody'nin saldırıya uğramasından sonra okuyoruz. Eve ve Roarke resmen yıkıldılar. Bir yandan katili yakalamaya çalışan ekibin aklı ise hastanede kaldı. Kitabın sonunda öyle bir olay var ki hiç aklıma gelmezdi. Çünkü medyumumuz bize sağ gösterip sol vurdu. Fakat Eve tam anlamıyla kül yutmaz. Ondan kaçmadı tabi ki. Kör Ölüm Nora Roberts (J.D. Robb)
Kör ÖlümNora Roberts (J.D. Robb) · Epsilon Yayınevi · 2021137 okunma