Zamanın ve Sırrın İzinde: Glenn Meade ile Bir Akşam
İ M R E N A T I C I Harun Erik Beyza Karataş Nergis Frøya Bahar Geçtiğimiz hafta Glenn Meade sevgili Glenn Meade, kitap kulübümüzü onurlandırdı. Gerçekten çok keyifli ve unutulmaz bir buluşma oldu. Sadece harika bir yazar değil, aynı zamanda harika bir insan olduğunu bir kez daha gösterdi. Yaklaşık 8-9 yıl öncesine dayanan hayranlığım, zamanla bir yazar-okur ilişkisinden çok bir dostluğa dönüştü. Kendisine bu içten ve samimi tavrı, mütevazılığı ve nazik katılımı için gönülden teşekkür ederim. Vahşi Kelebekler'i takip etmeye devam edin; kültür, sanat ve edebiyatla hep birlikte büyümeye devam ediyoruz.
Söyleşi-Röportaj
Burda en büyük teşekkürü bu buluşmayı organize eden sen Masal ve Kahramanı hakediyorsun 🎉 Çünkü senin gibi okurları olduğu için yazmaya devam ediyor sevgili Gleen Meade 💐
Masal ve Kahramanı
Asıl ben teşekkür ederim. Bu buluşmayı, kulübümüz ve değerli üyelerimiz için yapıyoruz; birlikte okumanın ve paylaşmanın keyfi başka oluyor. Glenn Meade gibi bir yazarı dinlemek de ancak böyle güzel bir ortamda anlam kazanır. Hep birlikte daha nice keyifli sohbetlere…
Meade okumak gerçekten büyük bir zevk . Bizi tanıştırdığın ve sohbet etme fırsatı verdiğin için minnettarım 👏
Masal ve Kahramanı
ne demek efenim sizler için her şey :) memnun kalıp mutlu olduysan bu benim için çok güzel ve değerli. 🥰🤗
Glenn Meade’in hem kalemiyle hem de kendisiyle tanışıp sohbet etme fırsatını yaşattığın için çok teşekkür ederim. Kitaplarını soluksuz okurken bir gün karşılıklı çay içip sohbet edebileceğimizi hayal bile etmezdim! Kalemine hayran olduğum biriyle bu kadar samimi bir ortamda buluşmak, gerçekten unutulmaz bir deneyimdi. Nicelerine 🍻
Masal ve Kahramanı
rica ederim ortim ne demek her zaman :) evet birlikte daha nice güzel sohbetlerimiz olacak sevdiğimiz yeni tanıyacağımız ve sürprizler de olacak tabii ki :)