KELEBEKLİ KİTAPLAR
Dört Mevsim Aşk Romanları Serisi 🌸🏖️🍁☃️ Yazar: Aynil Onur Yüksel 🤍✍🏻🪶 🌸🌦️ NİSAN YAĞMURU Aşk ve Dostluk Üzerine Romantik Bir Roman (Mart 2021) Nisan YağmuruNisan Yağmuru 🍁💨 EYLÜL RÜZGARI Polisiye & Aşk Romanı (Mart 2022) Eylül RüzgarıEylül Rüzgarı ☃️🌞 KIŞ GÜNEŞİ Psikolojik Gerilim & Aşk Romanı (Ağustos 2023) Kış GüneşiKış Güneşi 🏖️❄️ YAZ AYAZI Fantastik Gerilim & Aşk Romanı (Ağustos 2024) Yaz AyazıYaz Ayazı AYRINTILI BİLGİLER: 🌐 🩷🩵💛💜 Kitap tanıtım broşürleri aynilyuksel.com 🌐 🤍🌐 Yazar Aynil Onur Yüksel Kimdir? instagram.com/aynilyuksel 🌐📚👩🏼‍💻 OKUYUCU YORUMLARI: Kitaplar hakkında yorumlar ve alıntılar Aynil Onur YükselAynil Onur Yüksel 🔗🛒🛍️ KİTAPLA BULUŞMA Tüm internet kitap satış sitelerinden ulaşabilirsiniz. ✉️✍🏻📚🎁 İMZALI KİTAP SİPARİŞ Yazarından imzalı kitap siparişi için 1000kitap sitesinden, sosyal medyadan doğrudan mesaj atabilirsiniz. “Yolu edebiyattan geçenler mutlaka bir yerlerde karşılaşırlar…” Kitap fuarlarında, imza günlerinde Bir gün bir yerlerde mutlaka buluşmak dileğiyle… 🤍🦋 #yazar #aynilonuryüksel #aynilyüksel #aynilonur #kelebeklikitaplar #nisanyağmuru #eylülrüzgarı #kışgüneşi #yazayazı #imzagünü #dörtmevsimdörtaşk #romanönerisi #kitapönerisi #aşkromanı #kadınyazarlar #türkedebiyatı #kitapsevgisi #okumakgüzeldir #kitapkurdu #psikolojikgerilim #fantastikroman #polisiyeroman #romantikroman #yazarlikyolculuğu #duygusalkitaplar #bookstagramtürkiye Aynil Onur YükselAynil Onur Yüksel
2 +1'leme
28,9bin Gösterim
2 eserinizi çok severek okudum .Diğerlerini de en kısa zamanda okuyacağım.📚
Aynil Onur Yüksel
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. 🙏🏻🤍🙏🏻
Kitap yazmayan kalmayacak herhalde Türkiye'de.
Acaba siz hangi mevsimdesiniz?? 😅
Aynil Onur Yüksel