2025 96. kitabı
Okunma: 30 Haziran 2025 08:14
🅟🅐🅨🅔🅛🅛🅛 }{ 🅘🅜🅔🅡🅐 🅕🅔🅡🅐 Selamm...Bugün canım yazarım payelll den #imerafera paylaşımı ile geldim. Her yayımlanmış ve dijital platform üzerindeki kurgusunu okuduğum yazarımın ilk defa okuduğum bu kurgusuna BAYILDIMMM... Karadeniz temasını zaten severim kan çeker bir defa :)) ama tarafsız olarak da söylerim çoook güzel ve müthiş keyifli olmuş. Esme ve Çakır Efe'ye hayran kaldım tam inat iki karakter,ikilinin arkadaşları ve aileleri bayılası ama benim favorim Havva anneanne oldu.Yok böylesi! O ne tatlı kadın yarabbim:)) okuyanlar anladı. Elimden bırakmadan okuduğum su gibi akan şahane bir kitap. Hani derseniz bu ikisini nasıl tarif edersin iki keçi bir köprüde karşılaşmış diyeceğim,nerdeyse canım aşk inata kurban gidecekti. (Ben Çakır Efe tarafını tutuyordum:))Haydi sizi daha fazla bekletmeden kısaca konusa geçelim,okuyun bu güzelliği kaçırmayın derim!! Esme Derin orta halli bir ailenin kızıdır. Kardesi ile bir yaş arası vardır.Mimarlık fakültesini birincilikle bitirdiğinde hem çalışıp hem okumuş ailesinin yükünü en aza indirmiştir. Mezuniyet de çektiği bir video ile viral olan Esme güzelliği ile de dikkat çekince yıllar içinde milyonların takip ettiği bir fenomen, model,hemde içerik üreticisi olmuştur.Hatırı sayılır bir servete sahip olan Esme, kardeşine, ailesine büyük imkanlar sunmuştur. Son çıktığı Karadeniz turunda kadrajina takılan güzel gülüşlü bir beyi yaşanan iki tesadüfden sonra aklına takan Esme bir gece bu fotoğrafı instagrama yükler ve "Kimsin neredesin ,beni bul gülüşü güzel bey " yazar. Sabahına ülke gündemi olmuştur. Kimi över kimi yerer.Ama aklına koymuştur bu adamı bulacaktır. Çakır Efe Ataoğulları ise Karadeniz'in başarılı iş insanlarından biridir. Bir yanı Rize bir yanı Ordulu büyük ve kalabalık bir ailesi vardır. Beş abla,iki erkek kardeşin gözde bekârıdır.Ve kesinlikle sosyal medya ile ilgisi yoktur.Yapısı gereği asabi ama adam gibi adamdır. O gün bir tuhaflık hisseder. Evde yeğenleri, iş yerinde çalışanları normalden farklıdır. Sonunda meseleyi öğrendiğinde kıyamet kopar dosta düşmana rezil olmuştur. Bunun hesabını soracaktır. Avukatları arar hemen dava açar. Birde arkadaşı Kuzgun'a bir iş verir bulun getirin onu der. İşte her şey bundan sonra başlar... Ahh isterim daha yazayım ama tadını alın çok keyifli, okuyun devamını tüm eğlencesi ile İmera Fera'da..
İmera FeraPayelll · Parola Yayınları · 2025263 okunma