2025 216. kitabı
GAZİ Savaş ve Ruhlar Herkese Merhabalar... Bugün sizlere severek okuduğum bir kitap ile geldim. Hümanist bir askerin hikâyesi... Vatanını koruyan korkusuz ve cengaver bir asker. Derin devlet ,tarikatlar, ve vatanın korkusuz evlatlarının çarpışması bu kitapta sizleri bekliyor. Her birini Allah esirgesin ve vatanı korumak için yaptıkları unutulmasın , aramızdan ayrılanların ruhları şad olsun mekanları zaten cennet... Yüzbaşı Gazi... Askerliği ölmek ve öldürmek çok yaşamak ve yaşatmak olarak görüyor. 11 kişilik timi ile Trabzon'da hain bir operasyonda 10 askerini şehit veriyor. Geriye sadece o kalıyor. Ağır bir süreç ise onu bekliyor. Arkadaşlarının halüsinasyonlarını görmeye başlıyor. "Vatan sağ olsun" diyerek görevine de arkadaşlarının intikamını almak için devam eder. Ve bir gün bir görev gelir. Çalışkan,hırslı ve azimli olarak bilinen ve tuttuğunu koparan Gazi'ye özel bir görev verilir. Hakkâri'de bir terör örgütünün sonunu getirmektir yeni görevi,onunla birlikte 2 kişi daha görevlendirilir. Terör örgütüne fon sağlayan devletleri açığa çıkarmak, bölge halkının canını ve huzurunu korumak ,vatanın dirlik ve beraberliğini korumak için görevlendirilen Gazi üç aylık bir süreç için daima hazır olduğu için hemen hazır olur. Yola çıkınca ise büyük bir kaza olur. Hemen yardıma koşarken ise bir canlı bomba olduğu öğrenilir üstelik bu canlı bomba üzerinde bulunan telefon ve onu yönlendiren kişinin Gazi olduğu bilgileri ile gözaltına alınır. Aslında bu gözaltı ve vatan hainliği suçlaması onun hayatını kurtarır.
GaziSabri Demirci · Herdem Kitap · 20258 okunma