2025 19. kitabı
Okunma: 05 Temmuz 2025 11:36
"Olasılıksız" Kitabı Üzerine Kişisel Notlar Sizi de içine çeken bu sürükleyici bilim kurgu, sadece bir hikaye anlatmakla kalmıyor, aynı zamanda olasılık, kader ve özgür irade gibi varoluşsal soruları zihninize kazıyor. David Caine'in yaşadığı akıl almaz olaylar zinciri, okuyucuyu sürekli "Peki ya bu gerçekse?" sorusuyla baş başa bırakırken, kuantum fiziği ve kaos teorisi gibi kavramlar da hikayeye eşsiz bir derinlik katıyor. Kitap, bilimin ve felsefenin iç içe geçtiği o ince çizgide, okuyucuyu kendi evren algısını sorgulamaya iten nadir eserlerden biri. Kitabın bittiğinde bile zihninizde dönüp duran o sorular, "Olasılıksız"ın sadece bir okuma deneyimi olmadığını gösteriyor. Her sayfada artan gizem ve Fawer'ın ustaca kurguladığı gerilim, sizi soluksuz bir maceraya sürüklüyor. Bu yönüyle sizi bu denli etkilemesi ve üzerinde düşünmeye sevk etmesi, yazarın amacına ulaştığının en büyük kanıtı. "Olasılıksız", akılda kalıcı karakterleri ve felsefi alt metinleriyle, okuma listenizde özel bir yer edinmeyi kesinlikle hak ediyor.
OlasılıksızAdam Fawer · April Yayıncılık · 202398,4bin okunma