2025 6. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2025 20:36
Ne zamandır yazamadığım bir inceleme olması dolayısıyla önemlidir:) İki kitap kurdu doğru deyimiyle iki editör ne kadar sıradışı olabilir ki? Hayatta birbirinden farklı hırslarımız vardır. Bazen gerçekleştirmek için aradan yıllar geçmesi gereken hayallerimiz. Ama öyle bir şey olur ki aklımızla her şeye hükmettiğimizi zannettiğiniz anda kontrolü kaybederiz. İşte bu kitap tam kontrolü kaybetmek ve bir yandan da sıcak bir nefes alıp hayatın tadına varmak isteyenlere göre. Kitapla hayatın tadına varılacaksa limonlu misket kurabiyelerinizi, c vitamini serumunuzu, güzel bir çalma listesini yanınızdan ayırmayın derim. :) Nora Stephens ve Charlie Lastra'nın birbirlerine hem rakip hem de aşk dolu inatlaşmalarını bazen sanki o hikâyenin içindeymişim de uzaktan izleyip gülüyormuşum gibi okudum. Ya Nora ve kız kardeşi Libby'nin yaptıkları listeye ne demeli? Yakışıklı bir doktor değilse bile yakışıklı bir editör bulundu. En güzeli aşk bulundu. Bilemiyorum aslında. Aşk belki de tesadüf değildir ;) Keyifli okumalar Emily Henry Kitap Kurtları
Kitap KurtlarıEmily Henry · Epsilon Yayınevi · 20231,178 okunma