AGIR SPOI İÇERİR SONUNU BILE YAZDIM
Kitabın ilk 4 serisi Bence fazla gereksiz yerler vardı Aşkın'ın durmadan gereksiz yere küfürleri artık Can sıkmaya başlamıştı Bir de erkekleri küçük görmesi aşağılaması feminenlik olarak görmesi gerçekten de saçmaydı Çünkü bir erkeğe aşağılamak feminenlik değildir En azından benim için değildir .
Neyse kitabın konusuna gelelim Aşkın adındaki bir karakterimiz kötü insanları öldürüyor ve cesetlerdr kendine ait bir iz bırakıyor izde " V" harfi , Kaptan lakaplı bir adam var bu adam Aşkını çocukluğundan beri onu eğitmiş insanları öldürtmeye bir gün Kaptana bir adam mesaj büyük bir iş olduğunu söyler Aşkın kabul eder öldürecegi kişi de Cenobayan örgütünün başı Ateş Alanguva dır Ateş çok zeki biri ,Aşkın bir gün onu öldürmeye giderken yakalanıyor ve Ateş tarafından tehdit ediliyor Onun için çalışması için Aşkının kardeşlerim dediği insanlar var Bunlar Bahar ,Deniz, Naz, Tarık . Bahar kör ve kalbinde sorun var Ateş Aşkın onunla çalışmazsa Baharı öldüreceğini söyleyerek tehdit ediyor Aşkını kabul ediyor Sonra aradan bir sürü olaylar oluyor bunlar yakınlaşıyorlar ne bileyim evleniyorlar bir sürü olaylar oluyor zaten.
Bu kitabın en güzel yerleri 5 ve 6 serisiydi 5 ve 6. Seride aslında bütün olaylar başlıyor kitaba yeni karakterler ekleniyor Mesela; Celik ,Murat ,Selin, Hazel, Derek, lila bunların da olayları anlatılıyor aşkının ablası hapisten çıkıyor ateşin abisi Baybora' ya aşık oluyor Baybora aslında bir robot . Aşkında aslında bir deney daha anne karnindayken Ateşin babası deney yapmış Bide pusat var Ateşin koruması qyni zamanda kardeşi sayılıyor 1. Kitaptan beri Bahara aşık, Bahar da ona aşık bir sürü olay oluyor yan karakterleri anlatıyor tek hoşuma giden zaten 5-6 kitapları bütün olayı orada anlatılmış 5 ve 6. Seriyi severek okudum. Ama 6 seri fazlaydı bence 4 olabilirdi .
Ay ben en cok Aşkının ablası Aylin ölünce Bayboranın kendini Aylin için yok etmesine üzüldüm gelip gidip Baybora'nin öldügü yeri okudum değişik şekilde beni etkiledi sadece 1 cumle insanı etkiliyormus onu anladim bide Derek ve Lila nın askı vqrdı Lila ,Derek ve Aşkın Ateşi kurtarmaya giderken Lila ölüyor Derek onsuz yaşayamayacağını anlayacağı için onun yanında kendini patlatarak ölüyor oda üzücüydu benim icij Ay bide Aşkın in "V" olmasına sebep olqn en yqkin dostu Vera ortaya cikiyor ölmemiş bir sürü olqylar yaşamış Ateşi falan zehirliyor sonra Aşkın la dost oluyor hatta Aşkın için ölüyor Vera.
Kısacası güzeldi kitabın sonunda Ateş ve aşkının bir kızı oluyor " Ahu" ,Deniz ve Naz evleniyor bir erkek çocukları oluyor "Keskin " Mutlu sonla bitiyor güzeldi.
Ateşpare 6Ceren Melek