"Efendim zannediyorum ki başımız büyük belada, bütün insanlık yok olabilir," dedi Marcus,
Sonun başlangıcı aslında bu sözle başlamıştı...
Sonrasinda 2 yıl öncesine gidiyoruz..
Greenwich üniversitesinde doktora ögrencisi olan Marcus, profesör Williams tarafindan arastirma yapmak üzere bir projede yer alarak ve bu çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek dunyadaki kritik noktalara gidecek ve gittiği yerlerde jeolojik sismolojik meteoroloji klimotoloji gibi alanlarla ilgili bilgileri an be an profesöre bildirecekti.
Profesör, Marcus'un gideceği yerlerin planını yapmıştı. Bu plana göre ilk durağı Antarktika, sonra orta ve güney Amerika ve Batı ve orta Afrika ,batı Hindistan, Güneydoğu Asya Yeni Gine adasi ve Avustralya olacaktı.
Araştırmalar sırasında Marcus'la birlikte biz de geziyoruz ve dünyanın yok olma ihtimalinin korkunçluğuna tanık oluyoruz.
Araştırmalar sırasında Profesör Olivia Ryan da ona eşlik ediyordu.
Tüm bu felaketin içinde, bir akşam yemeğe çıktıklarında birbirlerine itiraf etmeseler de aralarındaki çekimin farkindaydilar. Ve o gece sevgili olmuşlardı.
"Her ne kadar dünya felaketlerle boğuşuyor olsa da onlar mutluydu."
Depremler, doğal afetler, bütün felaketler yaşanmaya başlamıştı.
Marcus' un araştırma yaptığı konu neydi sizce?
NASA, Marcus ,dünyadaki bütün profesörler ve bilim insanları neden acil şekilde toplandılar sizce?
Tesla 369 un görevi nedir sizce?
Aynı anda birçok noktada yaşanan afetler dünya için bir son muydu?
Tesla 369 un başka bir anlamı var mıydı?
Dünyanın sonu gelirse, nasıl bir felaket olurdu?
Eğer siz de bu nefes kesen her anı heyecan içinde geçen kitabı okumak isterseniz kesinlkkle öneririm.
Bütün soruların cevabı kitapta mutlaka okuyup öğrenin derim. Bu arada kitabın devamı niteliğinde olan SIRIUS kitabını da okumaya başlıyorum. Selçuk Ferit Dereli
Tesla 369Selçuk Ferit Dereli · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202318 okunma