Bu sene şu ana kadar okuduğum ennnn güzel kitap serisi. İlk iki kitabı PDF olarak okuyan bana üç kitabı kitaplığımda olmak zorunda diyerek seri olarak aldıran Pınar Salman sen ne yaptın böyle.. Okumayan herkese tavsiyem mutlaka okuyun ben kaç kere okudum seriyi bilmiyorum hatta şu an Bağlı yine elimde. Alıntılar paylaşmak istedim aslında ama içime dokunan o kadar çok sahne ve diyalog var ki seçmek çok zor eh hepsini de yazamam
Gelelim kitabımızın konusuna....
Serinin diğer kitaplarının okuyanlar en son Erva ve Doru'nun başına gelenleri hatırlıyordur işte kitabımız bu olaydan iki sene sonrasında başlıyor ama çok yaşanmışlık ve çok acı barındıran bi iki yıl nasil denir ömre bedel evet aynen öyle .... Ve nihayetinde Erva Amerika'dan hem eksilerek hemde çoğalarak dönmeye karar vermiş , Doru ise Erva'nın yokluğunda ne yapacağını şaşırmış bir haldedir. İşte kitap bundan sonrasını anlatıyor ve çok güzel anlatıyor ama ama ama ben Erva'nin bu kadar affedici olmasını istemezdim bu kitapta . Yani eş, dost, akraba vs. biraz daha uzun sürmeliydi affetmesi sanki bu kadar kolay affedilmeleri Erva'nın kendine yaptığı haksızlık oldu ...... En azından Doru ile şiddetli bir kavga isterdim nasıl desem sanki Erva'nın içinde bir şeyler yarım kaldı gibi geliyor bana ( bilmiyorum belkide benim içimde yarım kalmışta olabilir) yazmadan geçemem Doğa Yeşil nasıl güzel bir bebek resmen kitaptan çıkarıp almak istedim onu pına Pınar Salman eline emeğine sağlık bu seri bitti yenisini dört gözle bekliyoruz.