Serini bitirdim de geldim. Yazar serinin en güzel kitabını sona saklamış desem inanırmısınız? Tamam, sonuncu kitap daha çok aşk kitabı. Yani askeri kurgudan çok romantik bir kitap. Aman neyse ne. Harika eğlenceli, duygusal bir bağ oluşturdu bende.
Şimdi SPOİLERLİ anlatıyorum.
"Yasaklı" kitabının incelemesinde yazdığım gibi mavi gözlü tatlı bir tavşanla tanış olucaksınız. Doru ve Erva'nın kızı: Doğa Yeşil Demir. Kendisini kitabın içine girip ısırmamak için kenidimi zor tutdum. O kadar tatlı ki, offf. Kitaba o kadar renk katmış bir karakter ki, o olmasaydı, kesinlikle bu kadar çok sevmezdim. Genelde romantik kitapları okurken, son sayfalarda çiftin çocukları olur, ve onlardan çok bahsedilmiyor, yalnızca isimleri, ya da nasıl doğuldu falandan konuşuluyor. Ama şu kitapda tam olarak evli, mutlu, çocuklu bir ailenin hikayesini okuyorsunuz. Kızımız Doğa'nın babasına olan aşkını, "babası" diye diye yanına koşturmasını, bu konuda annesini kıskanmasını, onunda annesi gibi "Kahve"ni çok sevmesini okumak harika hissetdiriyor. İçimdeki kız çocuk sevdasını oyatdı resmen. Hayalimdeki kız çocuğu kesinlikle Doğa Yeşil gibi olurmuş. Çooooook sevdim onu.
Yani anladığınız üzere çok güzel romantik kitap :)