Oysa o kalpsiz olmadan önce hayalleri olan genç bir kızdı.
2025 43. kitabı
Okunma: 14 Temmuz 2025 16:17
Selam dostlarım. Nasılsınız? Harika bir kitap önerisi ile geldim. Konu: Harikalar Diyarı’nın dehşet saçmasından önce Catherine hayali bir pastane açmak olan ve her genç kız gibi aşık olmaktı. Tatlılar konunda bu kadar yetenekli olmasına rağmen annesi için bu gerçekleşmeyecek bir hayaldi. Çünkü geleceğin kraliçesi bir pastanesi olmazdı. Cath krallığın yeni soytarısı Jest ile tanışmasıyla aşkın cazibesine kapıldığını hissettiği. Cath ne kadar kendi kaderini yazmak istese de kaderin büyülü,canavarla dolu diyarda başka planları vardı. İçerik: Yetişkin içerik bulunmuyor. 13 yaş ve üstü herkese uygun olduğunu düşünüyorum. İncelemem:(SPOILERSIZ) Marissa Meyer diline her seferine aşık oluyorum gerçekten. O kadar masalsı bir dili ki var ki büyüleniyorum. Benim böyle uzun okuduğuma bakmayın yoğun bir dönemden geçiyorum. Kitap çok hızla ve keyifle bitirebilecek kıvamda. Marissa Meyer kitap konuları gerçekten çok özgün. Konusu ilgi çekici ve okudukça sizi içine çekiyor. Kesinlikle en sevdiğim karakter Jest. Adam da resmen şeytan tüyü var. Kendini büyülüyor. Okurken bunu da baya hissettim. Cath gerçekten hayalleri olan ama ailesi yüzünden başka hayallere mahkum edilen bir kız ve beni çok üzüyor. Bunun gibi örneklerde günümüzde çokça var maalesef. Asıl amacı ailesini kırmamak olsa da kendini çok kırıyor. Bir aşk hikayesinden ziyada gizem doluda bir kitap. Hapkaçacı seviyorum sevmiyorum mu emin olamadım. Bir iyi diyorum bazen de sinir oluyorum. Emin olamadığım bir karakter ama kitaba kesinlikle çok yakışmış.Kral baya trol biri ya knjfksb flört etmek istemesi ve geğirdiği sahne o kadar komikti ki nfvklsnf. Ama nasıl kral olmuş anlamadım. Sözde kral. Başında sadece tacı var. Aslında Cath çok güzel bir kraliçe olurdu ama yanında sevdiği adam ve pastanesi ile beraber. Kupa diyarı çok Türkiye hissi verdi bana. Kitap her hali ile çok güzeldi. Sonu da yerindeydi bence. Kesinlikle öneririm. Hepinize iyi okumalar. DİKKAT SPOILER İNCELEME: ** * * * * * Kitap mutlu sonla bitmeyeceğini biliyordum aslında ama baya iyi yakışmış. Jest ölümü ben, gerçekten çok ağlattı. Cath sadece arkadaşını kurtarmak isterken aşık olduğu kişiyi kaybetmişti. Mary Ann için değmezdi bence. Gerçekten arkadaşı olsaydı onu dinlemeli ve ailesine anlatmamalıydı. Cath ona rağmen ona yardım etti. Peter Pan olayı baya iyidi cidden. Jest için baya ağlasamda güzel bir sondu.
KalpsizMarissa Meyer · Artemis Yayınları · 20171,484 okunma
begümora
h˙⋆` İyi ki okumam için diretmişsinnnnn🫂❤️
okumak çok istiyorumdum incelemen de isteğimi arttırdı en yakın zamanda okumalıyım 😻😭