2025 14. kitabı
Okunma: 16 Temmuz 2025 01:28
Kişi isminden sonra iki nokta konarak ne söylediğinin yazıldığı kitapları en son ikinci sınıfta okumuştum sanırım. Ne okudum acaba? Cin Ali kitabı mı? Dili berbat, berbaaaaat, berbatt. Yüz kere yazsam da yetersiz kalır. Örnek vermek gerekirse ikinci bölümdeki sesli mesaj kısmında karakterin düşüncelerini sesli mesajın arasına yedirilmiş bir şekilde okurken söyle bir sözcük dizisi göze çarpıyor, "sesli mesaj devam ediyor". Bitch whaaat? Bu nedir aklınıza sıçayım ya? Çok şükür beynimiz var ulan. Nerede ne olduğunu bu kadar açıklamanıza gerek yok. Kitaptan çok senaryoya benzeyen bir eda ile yazılmış ve kesinlikle okuma zevki sunmuyor. Sevgili editör bozuntusu sana bir çift lafım var. Aslında bir çiftten fazla lafım var ama şimdilik bir çiftle sınırlandıracağım. Kendine bir imla kılavuzu bir de noktalama işaretleri ders notu edin. Ama bu notlar ilkokul seviyesinde olsun, tamam mı? Çünkü soru cümlesi sonunda soru işareti konulması gerektiğini bile bilmiyorsun ve bu konuda temele inmekte belli ki fayda var. Ayrıca hoşçakal değil, hoşça kal. Ayrıca kim kimle yatağını saatlik dilimlerle paylaşır amk? Hapishanelerde bile yatak paylaşılmıyordur herhalde. Hayal gücünüze sıçayım. Az yiyin de ranza alın. Kaç sterlin ulan bir ranza? Hayır aynı yatağı paylaşmalarını geçtim, pislik kere pislikler bu paylaşım sırasında nevresim bile değiştirmiyorlar. Kendinize ait nevresim edinmeye ne dersiniz? Sizi pislik bir Avrupalı ya da Amerikalı olarak yaratmayan Rabb'iniz için bugün ne yaptınız ey bu yorumu okuyan insanlar? Ben hiçbir şey yapmadım açıkçası.
Ev ArkadaşıBeth O'Leary · Dex Yayınevi · 2020510 okunma