2025 16. kitabı
Okunma: 17 Temmuz 2025 15:33
Çarpık Ağaç kitabı asla beklediğim tarzda, konuda yazılmamıştı. Konusu aslında fantastik ama gerçekten farklı, her kitap da okuyamayacağınız bir konusu olduğundan dolayı da güzel bir kitap olmuş. Kitabımızın ana karakteri Martha, Skejbne adlı adada yaşayan ananesi Mormor’u ziyarete gider ancak ziyaret beklediği gibi geçmez Mormor ne yerindedir ne de hayatta bu yüzden de Martha kulübede Mormor ile değil Stig ile karşılaşır. En başında yaşadıklarına anlam veremeyen Martha, Stig’e kötü davranır, Mormor’un kaybı dolayısıyla hırçınlaşır tabi anlaması gereken ve yapması gereken çok şey vardır Stig de bu işlerde kendisine yardımcı olmaya çalışır. Soyundan dolayı başına gelen olayların rastlantı değil aslında kaderinde olduğunu ve kaderini yerine getirmezse sonuçlarını öğrenen Martha, Mormor’un yarım bıraktığı ve annesinin hiç yapmadığı işi devralır tabi bu sırada da Stig ile birlikte bir yaratıkla uğraşması gerekir. Kitap çok güzeldi sadece 224 sayfa olmasına rağmen yazı fonu küçük olduğu için daha uzun sürüyor ayrıca ilk sayfalarda biraz anlamıyorsunuz ama daha sonraları yavaş yavaş kitap kendini size anlatıyor. Yine fantastik severlerin okuması gereken kitaplardan birisi.
Çarpık AğaçRachel Burge · Epsilon Yayınevi · 202370 okunma