Puan vermedi·325 syf.····Okunma: 21 Temmuz 2025 01:14 Aynalar Koridorunda Aşk kitabı @tekcelse hocamın esd pikniğine çok sevip tavsiye etmek için getirdiği bir kitaptı. Bu güzel tavsiye üzerine emanet alıp okumaya başladım.
Kitap öyle akıcı öyle güzeldi ki. Benim gibi aşka aşık birini aldı götürdü. Bir psikolog ve danışanlarının diyaloglarından oluşan kitap aşka bambaşka açılardan bakıyor. Aslında benim yıllar içinde evrile evrile geldiğim noktaya geliyordu tüm sözler . Gece yarısı oturup uzun uzun okudum. Son 50 sf kala uyudum. Sabah heyecanli ve merakla alıp işime götürdüm ki bir ara bulup okuyayım diye. Ancak kitap kaybolup gitti. ( @tekcelse Emanet kitabı kaybedenlere gıcık okurum. Sanırım onları anlamam için bir dersti bu) Emaneti kaybettiğime mi yanayım , en heyecanlı yerde kaldığıma mı bilemedim. Hemen yenisini sipariş ettim tabi yanında yazarın başka kitapları ile birlikte. Bu akşam okuyup bitirdim. Ve gerçekten çok beğendim.
Kendi değerini bir başka gözde arayanlar, sevildikçe değerli olduğunu hissedip sevgi göremeyince yıkılanlar, bir beşerin aşkına gerektiğinden fazla anlam yükleyip tüm hayatın anlamını onda arayanlar en çok da sizlere tavsiyemdir bu kitap. İnsanın Yaratıcı ile kurması gereken bağı insanlarda arayarak nasıl da çuvalladığını çok güzel anlatıyor.