2025 35. kitabı
" İyi ki ışıkları açmadın. " "Derek benimle hiç oynamadı, biliyor musun?dedi Olivia başını iki yana sallayarak ."Ben çocukken benimle parkta yada başka bir yerde hiç oynamadı. Bana hiç masal okumadı, beni omuzlarına almadı, diğer pbabalar gibi benimle çay partisi yapmadı. Ben hep kendi gölge oyunumu oynadım. " Savcı Derek Nicholson kanser hastasıdır ve çok az ömrü kalan savcıya haftaiçi başka , haftasonu başka olmak üzere iki hemşire savcının evinde bakmaktadırlar. Haftasonu refakatçi hemşire sabah savcının odasına geldiğinde gördüğü manzara karşısında şok olur. Cinayeti soruşturmak ve katili yakalamak için dedektif Hunter ve ortağı Garcia görevlendirilir. Adlı tıp uzmanına göre hastanın ölüm şekli çok tuhaftır aşırı kan kaybından değil kalp krizinden vefat etmiştir. Dedektif Hunter ve ortağı Garcia bu cinayet ile ilgili araştırma yaparken yeni bir cinayet haberi ile sarsılırlar.Bukez kurban bir polis memurudur. Teknesinde vahşice öldürülen bu kurbanda kan kaybından değil kalp krizinden vefat etmiştir. Hunter karşısında çok zeki bir seri katilin olduğunu anlar.Çünkü kurbanlarının ölüm şekli ile katil bunlara bir mesaj veriyordur .Kılı kırk yaran Hunter verilen mesajın gölge kukla oyunu olduğunu anlar.Ama kim neden böyle birşey yapsın ki der. Bölgede yaşayan ünlü psikoloğda aynı yöntemle öldürülünce ve olay yerindeki verilen gölge kukla mesajı ile Hunter katile bir adım daha yaklaşmıştır. Ama katilin işi bitmemiştir. Gölge oyunu için dördüncü bir kurban daha vardır. Seri katilin neden yıllar sonra böyle bir intikam almak istemiştir. Katili ne tetiklemiştir. Kitabı okurken katile hak vermedim değil ama suçluların da cezasını çektiğini görmek bir nebze olsun içimizi ferahlatıyor. Chris Carter ne yazsa okurum diye boşuna söylemiyorum. Gerçekten olağanüstü bir eser okudum. @chriscarterbooksofficial #ölümsanatçısı Pegasus Yayınları
Edebiyat & Roman
Ölüm SanatçısıChris Carter · Pegasus Yayınları · 2025181 okunma