···Okunma: 26 Temmuz 2025 18:53 Daha çok kahramanımız Ala'nın başından geçenleri ele almakla beraber, terapistlerinin Başından geçenleri bu kadar içselleştirip bu kadar onların hayatına dokunması empati düzeyini bu kadar yükselterek onlara yön vermesi Ayrıca Harika bir şey Ve bunu yazıya dökmesi mükemmel bir deneyim ala'nın Başından Geçenler, doğduğu ev yetiştiği çevre anne babası ve çocukluğu ve o çocukluktan edindiği deneyimler o kadar kötü ki, adeta böyle bir çocuk nasıl yaşayabildi ve buraya kadar nasıl gelebildi diye insan hayretler içerisinde kalıyor psikiyatrimizin ona dokunuşu sabırla onu dinlemesi onu değiştirmek için özveride bulunup azimle onu dinlemezse mucizelerin başlangıç noktasını oluşturuyor yer yer hüzüne boğulup yer yerde Umut ışığının görülmesiyle hafif tatlı tebessümlerin oluşturduğu oluşturduğu bir kitap. Okurken o kadar yoğun duygular yaşatıyor ki yazarın okuduğum ikinci kitabı ve gerçekten insanı kendi içine çekiyor büyük edebi kaygıları yok ama konu Temelli ele aldığınız zaman müthiş dersler veriyor. En azından ben okurken kendimdeki duygularımı yeniden keşfetmeye duygularımla yeniden ilişki kurma kendi kendimle empati kurma özelliğini tekrar yaşadım daha önce yazarın herhangi bir kitabını okumayan varsa mutlaka öneririm.