Paranoya
2025 18. kitabı
Okunma: 25 Temmuz 2025 00:00
…-Uçurumdan yuvarlanırken yara bere içinde kalmak gibiydi onu dinlemek. Yaralarım öyle çok açıldı ki, bütün bir dünyayı içine aldı… 3 kitaptan oluşan serinin ilk kitabı. Felsefeyi,psikolojiyi ve aşkı müthiş harmanlamış kalemi güzel yazar. Bireyin iç dünyasındaki karmaşayı, korkuları ve zihinsel gelgitleri çarpıcı bir dille ele almış. Kitap, psikolojik gerilim ile edebi anlatımın iç içe geçtiği bir yapı olmuş. Okuyucuyu sürekli bir içsel sorgulamanın eşiğinde tutmuş ve karmaşık bir aşk-kader dengesi yaratmış. Paranoya kitabı beni derinden etkileyen, ruhumun kuytularına dokunan bir eser oldu. Fegel’in gölgeyle olan iç içe geçmiş mücadelesi heyecanımı zirvelere ulaştırdı . Kitabı okurken zaman zaman gerçekle hayal arasındaki çizgi silikleşti; sanki Fegel’in zihninde değil, kendi zihnimde dolaşıyormuşum gibi hissettim. Ölümsüz Gölge Petra’nın varlığı ,hem koruyucu hem yıkıcı .Tek istediği şey Fegel’i almak ve yeni bir gelecek kurmak. Diğer tarafta ise Fegel’e aşık Marlo. Bu aşkın karşılıklı olmasının yanı sıra Fegel’i zor kararlara sürükleyen çıkmazlar kitapta tatlı bir gerilime yol açmış.Bu sadece bir fantastik kurgu değil, aynı zamanda derin bir içsel yolculuk. Aşk, korku, seçimler ve kader üzerine düşünceler beni kitapla beraber içsel dünyama bağladı. Benim için kitabın en etkileyici noktası, Fegel’e olan aşkı için ölümsüzlüğünden vazgeçen Petra ve yine aynı aşk için ölümsüzlüğü seçen Marlonun aşk mücadelesi oldu. Eğer sizde alışılmışın dışında zihninizi ve kalbinizi aynı anda zorlayacak bir kitap arıyorsanız nefesinizi tutun ve Paranoya’yı okuyun . Şimdiden iyi okumalar efendim Paranoya Tuba Arık
Alıntı
ParanoyaTuba Arık · Fantastik Kitap · 2018560 okunma