bolu abant izzet baysal üniversitesi de çok ilgimi çekmeye başladı orda da ingiliz dili ve edebiyatı okuyan birisi/birileri varsa bana ulaşsın lütfennnn

@dwllvie
merhabalarr paü ve mcbü ingiliz dili ve edebiyatı okuyan birileri varsa bana ulaşabilir mi lütfen üniversite ve bölüm hakkında bilgi almak istiyorum. iletiyi paylaşırsanız çok sevinirim🫂🙏🏻
·1 alıntı·
İDE değil ama TDE okuyan bir arkadaşım var, mezun oldu bu sene. Gayet memnundu 😌 Bu arada, oralı mısın bilmiyorum ama Bolu’da 4 sene yaşadım, bana kalırsa BAYA keyifli bir şehir. Beklentilerine bağlı tabii ama bence tabiatından dolayı çok keyifli ve huzur vericiydi. Üstelik daha ortaokulluydum. + Lisede bir kez Cengiz Aytmatov konferansında konuşmacılık yapmak üzere gittiğimde görme şansım olmuştu okulu, kampüse hayran kalmıştım resmen.
melek
Dilay ayy çok teşekkür ederim bilgilendirme için😭🫶🏻🫶🏻
melek
2 yılımı başka bir üniversitede heba etmiş birisi olarak bu süreç bana çok korkutucu geliyor kendim için en iyi yere gitmek istiyorum artık..
melek
bir yanım ege taraflarına gitmek isterken bir yanım eve yakın bir yerlerde olmak istiyor😔😔