İnternetten Martin Eden'i çizmesini istedim. Sonuç bu!😊
Jack London'a bakmanız yeterliydi. Gerçek Martin Eden o'dur. Yazarın , "John Barleycorn" adlı eserinde, Martin Eden için:" çok hayali bir kahraman, bir insan bu kadar hızlı bir şekilde eğitim alıp bu kadar hızlı bir gelişme yakalayamaz" diye eleştiren dönemin eleştirmenlerine "O gördüğünüz Martin Eden bendim", der. Bu açıdan bakınca çok değerli bir insanın 41 yaş gibi çok erken bir yaşta vefat etmesi ve bu kısa ömüre 52 eser bırakabilmesi gerçekten hep hayranlıkla baktığım, kendisine çok özendiğim bir hayat süren ve gerçekte hiç tanımadığım ama eserlerindeki kahramanlarına bir dostummuşçasına baktığım, kendisini de çok sevdiğim bu onurlu adamı hep özlerim. Allah herkese, günümüzde de hayatını böylesine dolu dolu yaşayan ve çevresine örnek olabilecek güzel insanları dost etsin.😊
Yorumunuz gerçekten güzel hatta sabitkleme özelliği olsa sabitlerim ama işin biraz eğlencesiydi :) yoksa elbette biliyorum Martin'in kim olduğunu
Hepimiz Martiniz.Her nereden bizi görüyor ve duyuyorsan seninleyiz.. Bizi terk etmene rağmen..🥲
🥹🌊📚
Şaşırtı şekilde isabetli 😅
Değil mi ben de bu kadarını beklemiyordum🤓
Benim hayal ettiğime çok benziyor