𝓔𝓛 𝓨𝓐𝓟𝓘𝓜𝓘 𝓡𝓤𝓗𝓛𝓐𝓡
•𝙶𝚎𝚛𝚌̧𝚎𝚔𝚝𝚎𝚗 𝚗𝚎𝚢𝚎 𝚜𝚊𝚑𝚒𝚙 𝚘𝚕𝚍𝚞𝚐̆𝚞𝚗𝚞 𝚊𝚗𝚕𝚊𝚖𝚊𝚔 𝚒𝚜𝚝𝚒𝚢𝚘𝚛𝚜𝚊𝚗, 𝚘̈𝚗𝚌𝚎 𝚜𝚊𝚗𝚊 𝚊𝚒𝚝 𝚘𝚕𝚖𝚊𝚢𝚊𝚗𝚕𝚊𝚛𝚍𝚊𝚗 𝚟𝚊𝚣𝚐𝚎𝚌̧𝚖𝚎𝚢𝚒 𝚘̈𝚐̆𝚛𝚎𝚗𝚖𝚎𝚕𝚒𝚜𝚒𝚗.
•𝙸̇𝚗𝚜𝚊𝚗 𝚊𝚛𝚣𝚞 𝚎𝚝𝚝𝚒𝚐̆𝚒 𝚜̧𝚎𝚢𝚒 𝚒𝚔𝚒 𝚔𝚎𝚣 𝚍𝚞̈𝚜̧𝚞̈𝚗𝚖𝚎𝚕𝚒.
•𝙸̇𝚗𝚜𝚊𝚗ı 𝚋𝚊𝚣𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚕𝚗ı𝚣𝚕ı𝚔 𝚢𝚞𝚝𝚊𝚛, 𝚋𝚊𝚣𝚎𝚗 𝚍𝚎 𝚔𝚊𝚕𝚊𝚋𝚊𝚕ı𝚔.
Herkese Merhabalar.
Bugün sizlere harika ötesi bir kitap ile geldim.
Ben bu kitabı okuyunca neden daha önce görüp okumadım demeden edemedim.
Evet açık söylemek gerekirse ismi dikkatimi çekmişti daha sonra da arka kapak okuyunca beni sarsacak bir kitap olduğunu hissettim.
Son zamanlarda okuduğum kitaplardan da kat kat farklıydı.
Yazarımızın donanımı, tecrübesi ve bilgisi birleşince de beklentimin üstünde bir kitap okudum.
Keşke daha çok yazmış olsa keşke daha çok kitabı olmuş olsaydı da okusaydım dedim.
Pandemi sürecinde yazmaya karar vermiş ve iyi ki de yazmış.
Psikoloji, tarih, felsefe her yönden zenginleştirilmiş bir içerik ve okuduğum hiçbir kitaba benzemeyen bir anlatım.
Sanki okumayıp, izliyor o çevrede bir kişiymişim gibi okudum.
Evet ben bu kitabı ziyadesiyle sevdim.
İnsallah yazarımızdan daha fazla kitap okuma şansımız olur zira tek kitap ile kalırsa bu beni üzer.
Endülüs bir üniversite öğrencidir.
Tabi gerçek adı bu değil ama ona verilen isim bu.
Ailesi sorunlu bir süreçten geçerken o da kendini tükenmiş hisseder ve arayış içine girer.
Sıkıntı da olduğu bir gün ise karşısına her zaman şarlatan olarak gördüğü ve düşündüğü bir konuşmacı çıkar.
Ve onu dinleyen ve hayal olduğunu sandığı kız Ava çıkar.
Ufak bir konuşma ve tanışma faslından sonra ise kendilerine Son Emir Hareketi ismini veren grup içerisinde bulur.
Bir bakıma aşkının da peşinden gitme gayesindedir.
Grubun amacını ve hizmetlerini onları nasıl bir çerçeve içine sokup neler ile iliskilendirdiklerini ise orada kaldığı sekiz yıl sonrası görür.
Her şeyi çözüp anlayan ve gören Endülüs için artık gördüklerini anlatma zamanıdır.
Bunun için ise bir okul planı vardır ve gerçekleştirir.
Onun Son Emir Hareketi'ne girmeden önce girdikten sonra ve çıktıktan sonra ki yaşadıklarını iddia ediyorum ki merakla okuyacaksınız...