Hayat
2025 8. kitabı
Okunma: 10 Ağustos 2025 22:08
Gerçekten hayat kaybettiğin yerden başlıyormuş ve kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yeniliyormuşsun . Açıkçası Miraç Çağrı Aktaş'ı yıllar önce de biliyordum , fakat mizacım gereği herkesin yaptığı şeyleri yapmayı çok tercih etmediğim için bilinçli olarak eserlerini alıp okumamıştım . Yıllar geçti ve Miraç Çağrı Aktaş'ın kalemiyle tanıştım. İnsanın farkındalıklarını arttırmak adına daha önce tanışmak gerekiyormuş. Kitaptan bir alıntı ile devam etmek istiyorum : (Her şeyin üst üste geldiğini hissettiğimiz ve bunaldığımız günler vardır ya hani ; sanki tüm dünya mutluymuş ve herkes hayatını yaşıyormuş da, "Bir ben mi böyle dertle, yasayla uğraşıyorum? dediğimiz günler.) Bu düşünceye hepimiz zaman zaman kapılmışızdır. Özetleyecek olursam , Biz değerliyiz. Biz yalnız değiliz. İyi tecrübe veya kötü tecrübe ile sadece biz karşılaşmıyoruz. İyi tecrübe ise Allah'a şükredelim . Kötü tecrübe ise de daha beteri olmadığı için yine Allah'a şükredelim. Ve unutmayalım ki, Lâ Tahzen İnnallâhe Meanâ "Üzülme, Allah bizimle beraberdir." Selametle Kalın. İyi okumalar.
Hayata Dair
Hayat Kaybettiğin Yerden BaşlarMiraç Çağrı Aktaş · Indigo Yayınları · 20217,8bin okunma