seveni olmasını anlayamadığınız bir karakter söyleyin ben başlıyorum:cersei lannister not:taht oyunları tüm seriyi daha bitirmedim ama böyle bir karakterin çok harika bi insana dönüşmeyeceği malum
··10 alıntı·
9,5bin Gösterim
Cersei kendi doğrusunu en iyi şekilde yapan öncelikleri için mücadele eden güçlü bir kadın karakter Her ne kadar bende sevmesem de saygı duyduğum birisi slay bir kadın serinin devamında Cersei’nin yaptığı şeyleri okuyunca Cersei erkek olsaydı “taht oyunları”nda neler olurdu düşüncesi sarmıştı beni
Önceki 1 yanıtı göster
hatta ben saygı da duymuyorum kendisine dbdbdndmdm hiç benlik biri değil
1 yanıtı göster
Akhilleus.
Önceki 6 yanıtı göster
Ela Cezan
Ela Cezan
merak ettim ya okicam bu adamla ilgili bi şeyler,nefret etmelik karakter varsa eksik kalamam dhdjdksld
2 yanıtı göster
Cercei bence iyi bir karakter olduğu için değil de güçlü bir karakter olduğu için seviliyor. Sevdikleri ve arzuları için mücadele eden bir karakter. Ayrıca aşırı iyi yazılmış. Bence bir karakteri yorumlarken onun iyi mi yoksa kötü mü olduğuna değil, iyi yazılmış mı yoksa yazılamamış mı olduğuna bakılmalı. Her ne kadar Cercei'nin doğruları bize yanlış gelse de o her zaman kendi doğruları için mücadele etti. Benim açımdan çok iyi bir karakter💗💗💗
Önceki 2 yanıtı göster
rora
rora
benim de yok😭 cevap yazmak istemiştim sadece svdbbdd🥹
Draco Malcoy, Akhilleus, Carswell Thorne (Ay Günlüklerinden) yani nefret etmiyorum ama çok da abartılacak vir tarafını göremiyorum bu elemanın
Bu yorum görüntülenemiyor
Tom Riddle ve Draco Malfoy
Harry Potter ve Sırlar Odası
Harry Potter ve Sırlar Odası
ikiside sırf oyuncular yüzünden seviliyor bence. + Olarak bellatrix te olabilir
Önceki 2 yanıtı göster
@filepenyez evet bellatrixi aşırı iyi canlandırmış ve insanalr bu yüzden bellatrixe sempati besliyo eminim
2 yanıtı göster
Adeline’ın Peşinde
Adeline’ın Peşinde
zade,bazıları feminist ikon bile ilan etmişti...feminist damarlarım çatladı ölüyorum burada👽