2025 56. kitabı
Okunma: 12 Ağustos 2025 15:36
Hafif hüzünlü ve huzurlu bir kasaba aşkıydı. Travis geçmişinin hatalarını geride bırakıp kardeşiyle arasını düzeltmişken sevgilisiyle de geleceğini kurumaya hazırlanmıştı ama işler pekte yolunda gitmeyince yine içsel çatışmasına dönüp, sorunun kendisinde olduğunu sorgularken yolu Haven'le kesişir. Sevgilisinin kendisini aldattığı kişinin Haven'in kardeşi olduğunu öğrenince sözde bir intikam peşine düşer ama Haven'le kurduğu arkadaşlık gün geçtikçe bu intikamı anlamsız kılar. Travis'in Haven'e kardeşiyle ilgili intikam meselesini açması çok hoşuma gitti. Aralarında sırlar olmadan ilişkilerinin başlamış olması ve Haven'le konuşmaları çoğunlukla burukluk taşısa bile güzeldi. Anlatım da çok huzurluydu. Gerçekten o çiçeklerin içinden o küçük kasabadaymışım gibi hissettim. Travis'in içsel konuşmaları, duygusal yönden gelişimi Archer'e yaptıklarını unutturdu... Neredeyse. Romcom'un böyle drma hüzün karışımı huzurlu kitaplarını çok seviyorum. Ama hiçbir türden anlaşmalı fiziksel ilişkiyle başlayan aşkların duygusu bana geçmiyor. Baştan o anlaşma yapılmasa olurdu belki ama sonda hep o aynı drama dönüyor ya çok sıkılıyorum:/ Tutku ve aşkı çok derinden hissetmedim ama ortada böyük bir anlayış vardı. TravisTravis Mia SheridanMia Sheridan
2025 Okuma Raporları
TravisMia Sheridan · Pukka Yayınları · 2024303 okunma