Taht Oyunları
Taht Oyunları
yla ilgili bir fikrim var ve bu çok linçlenecek bir fikir; seride önemli karakterlerin çoğu kadın(buna bayılıyorum) bu yüzden okuyan ve izleyen erkeklerin çoğunun kendilerine favori seçerken bir kadın seçmemek amacıyla jonu sevdiğini düşünüyorum, dikkatle bakarsanız favori karakteri jon olan çoğu kişi erkektir bu asla sekmez
1.185 Gösterim
ayrıca rhaenyra'nın gerçek varis olduğunu reddetmeleri de bu sebepten dolayı. ben nyra'nın iyi bir yönetici olacağını asla düşünmüyorum ama nyra gerçek varisti. aegon is the usurper
Önceki 16 yanıtı göster
Ece
Ece
aynen öyle zavallı kız ya o kadar çok şey yaşadı ki ve zaten ölümü bambaşka bir acı
1 yanıtı göster
Joncular değilde Stannisçilerin kadın düşmanlığı yarıyor valla, Jonu bir nebze anlayabilirim (kitap için) ama dizi için sevmelerini de anlayamıyorum yani. Ve unpopular openion olabilir ama Daeny veya serideki herhangi bir kadın karakter aslında erkek olsaydı favori karakterleri onlar olurdu.
Önceki 3 yanıtı göster
Meliss
Meliss
bende öyle düşünüyorum duyunca bile ne alaka aw olmuştum yalan mı söyleyelim kardeşim ölene kadar daenerysciyiz davamızdayız
Bu yorum görüntülenemiyor
dany'nin the prince that was promised olma ihtimalini reddetme nedenleri de bir kadının önemli bir isme sahip olmasını istememeleri yüzünden
Önceki 1 yanıtı göster
Adel
Adel
erkeklerin kırılgan egosu 🥱
1 yanıtı göster
Daenerys'i de seven erkeklere rastladım ama çoğu onu tahtın gerçek varisi olması taht için verdiği mücadele için sevmiyor sevme nedenleri bariz. Jonu seven kesim jonu sadece diziden biliyor kitaptaki jonun aslında ne kadar farklı olduğundan haberleri yok