Puan vermedi·232 syf.····Okunma: 14 Ağustos 2025 00:00 Bolluk ve bereket bilincimiz hayatımıza yön veren en önemli faktör. Para amaç olarak görüldükçe sadece o zaman zarfında işe yarar devamlılık esas değildir. Para bilinci değiştikçe farkındalık oluştukça bolluk hayatımızın her alanına yayılıyor.
Yoga ile ilme ulaşan bilinç değişir ve gelişir. Yoga, bilincin ilmidir. Yoganın kişisel dönüşüme katkıları büyüktür.
Kişinin kendi bolluğunu bularak oluşturduğu tutum hayata bakış açısına farklı yön verir. Japon ya da Hint kültürü bolluk adına benimsedikleri rehber olacak önerileri ile her insanın bolluk enerjisini hayatına almayı hedefliyor.
Çakralar ve onların yaratıcı zekaya etkileri bakış açısına yansımalarının bir çark gibi birbirine bağlantısı hayata olumlu etkilerinden detaylı şekilde bahseder.
Çakra sistemi aşağıdaki yedi sistemle bağlantı olup tıkanmadan çalışmaları hayata olumlu ya da olumsuz etkiler sunar.
Yaratıcı zekanın yedi nimeti:
1)Mutluluk
2)Zeka
3)Yaratıcı ifade
4)Sevgi
5)Başarılı eylem, içsel güç
6)Tensel zevk, cinsellik
7)Güvenlik, eminlik
Üç bölümden oluşan kitap para bilincini geliştirmek, değiştirmek için yazılan içsel yolculuk ve kişisel gelişim kitabıdır. Türü sevenlere tavsiye ederim.