Sonsuz Bereketin İçsel Yolu

Abundance: The Inner Path to Wealth

Bolluk
2025 369. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2025 16:46
Herkese merhaba Doğan novus bu sene ufkumu genişleten yayınevlerinden oldu. Deepak Chopra, Newyork time Bestseller arasında yer almış bir yazardır. Herkes zenginlikle ilgili kitaplar yazarken yazarımız bolluk ve bereket üzerine yoğunlaşmış. Bolluk sadece maddi yönden değil manevi yönden de ele alınmış. Bolluk ve bereketin artması için önce zihin blokajlarının kaldırılması ve inançların dönüştürülmesi gerekir. Aynı zamanda evrenin akışına da güvenmeyi de öğretiyor. Kitabımız üç temel bölümden oluşuyor; para bilincini geliştirmek, içsel yolculuk ve kişisel gelişim. Kitap interaktif olarak tasarlanmış böylece meditasyonlar, ilham veren cümleler ve farkındalık egzersizleri ile geliştirip dönüştürmeyi amaçlıyor. Kişisel gelişim sevenlerin ve maddi boluk ve bereketini arttırmak isteyenlere tavsiyemdir keyifli okumalar
Alıntı
BollukDeepak Chopra · Doğan Novus Yayınları · 20257 okunma
Bolluk sonsuz bereketin içsel yolculuğu
2025 8. kitabı
Deepak Chopra, bu kitabında bolluğu sadece maddi kazançla sınırlamıyor; onu sevgi, sağlık, huzur ve manevi zenginlik gibi hayatın tüm alanlarına yayıyor. Bolluk, okura bereketin dışarıdan değil, kendi iç dünyamızdan filizlendiğini hatırlatıyor. Chopra, zihinsel bloklarımızı aşmak, olumsuz inançlarımızı dönüştürmek ve evrenin akışına güvenmeyi öğrenmek için pratik adımlar sunuyor. Kitap boyunca, meditasyonlar, farkındalık egzersizleri ve kısa ama derin ilham cümleleriyle, içsel kaynaklarımızı keşfetmeye davet ediyor. Bolluk bilincini hayatımıza yerleştirdiğimizde, yalnızca daha fazla şeye sahip olmakla kalmıyor; sahip olduklarımızın değerini de derinden hissediyoruz. Ruhunuza iyi gelecek bu kitabı okumanızı öneririm. #bolluksonsuzbereketini̇çselyolu #seherokuyor #keșfet #kitap #kitaplarlabüyüyoruz #doğankitap #ağustosokumaları Doğan Kitap Etkinlik Hesabı
2025 62. kitabı
Okunma: 14 Ağustos 2025 00:00
Bolluk ve bereket bilincimiz hayatımıza yön veren en önemli faktör. Para amaç olarak görüldükçe sadece o zaman zarfında işe yarar devamlılık esas değildir. Para bilinci değiştikçe farkındalık oluştukça bolluk hayatımızın her alanına yayılıyor. Yoga ile ilme ulaşan bilinç değişir ve gelişir. Yoga, bilincin ilmidir. Yoganın kişisel dönüşüme katkıları büyüktür. Kişinin kendi bolluğunu bularak oluşturduğu tutum hayata bakış açısına farklı yön verir. Japon ya da Hint kültürü bolluk adına benimsedikleri rehber olacak önerileri ile her insanın bolluk enerjisini hayatına almayı hedefliyor. Çakralar ve onların yaratıcı zekaya etkileri bakış açısına yansımalarının bir çark gibi birbirine bağlantısı hayata olumlu etkilerinden detaylı şekilde bahseder. Çakra sistemi aşağıdaki yedi sistemle bağlantı olup tıkanmadan çalışmaları hayata olumlu ya da olumsuz etkiler sunar. Yaratıcı zekanın yedi nimeti: 1)Mutluluk 2)Zeka 3)Yaratıcı ifade 4)Sevgi 5)Başarılı eylem, içsel güç 6)Tensel zevk, cinsellik 7)Güvenlik, eminlik Üç bölümden oluşan kitap para bilincini geliştirmek, değiştirmek için yazılan içsel yolculuk ve kişisel gelişim kitabıdır. Türü sevenlere tavsiye ederim.

Deepak ChopraYazar · 31 kitap
Dr. Deepak Chopra, aralarında çok sayıda New York Times bestseller kitabın da bulunduğu altmış beşten fazla esere imza atmıştır. Tıp eğitimini dâhiliye ve endokrinoloji üzerine alan Chopra, Amerikan Doktorlar Koleji ve Amerikan Klinik Endokrinoloji Derneği üyesi olup Northwestern Üniversitesi, Kellogg Yöneticilik Fakültesi'nde yöneticilik programı misafir profesörüdür. Ayrıca Gallup firmasında uzman olarak çalışmaktar.