📚 Sevgili okurlar, Çekilişimize katıldığınız için hepinize gönülden teşekkür ederim. Bu ilk çekilişimizdi, ama son olmayacak gibi görünüyor. Çünkü sizlerle daha çok buluşmak ve yeni yazar dostlarımı sizlere tanıtmak niyetindeyim.🙏 Adil olması için birçok yazar arkadaşımı ve yakın dostumu, onların da izniyle liste dışında bıraktım. Kitapların daha fazla farklı okura ulaşmasını istedim. 🎁 Kazanan arkadaşlar arzu ederlerse yarın akşama kadar kendi aralarında takas yapabilirler. Ayrıca 1 yedek talihli belirledim; 23 Ağustos’a kadar dönüş olmazsa hak ona geçecek. 👉 Adreslerinizi bana mesaj yoluyla iletmeniz yeterli. Hepinize tekrar teşekkürler, güzel okumalar dilerim. 🌿📖 Mercan Bizim Hayalimiz Gülümay Coşkun Hayal Eylül Rüzgarı Aynil Onur Yüksel E Asıl Vazgeçersen Kaybedersin Semih Yörük Gülden Barut Komiser Muharrem Baltalı Hano'nun Peşinde Mehmet Işık @Sairehanimm Bizim Hayalimiz Gülümay Coşkun Elifin kitap düünyasıı Eylül Rüzgarı Aynil Onur Yüksel sema gokçe Satır Arası Tutku Tuğba Durnagölü @Neyin_Sesi Uzak Tuzaklar Rıdvan Aklan Gülsüm Komiser Muharrem Baltalı Hano'nun Peşinde Mehmet Işık Nazar Bizim Hayalimiz Gülümay Coşkun
·3 alıntı·
4.009 Gösterim
🤍 kazananları tebrik ediyorum
Kazananları tebrik ederim. Yine bana çıkmadı ya 🤣
Sorgulayan Okur M. Işık
Kıvırcık Kemal Sunal'ın dediği gibi "Ya Çıkarsa" :) Mehtap Hanım çıkmazsa da bir şey kaybedilmiyor. İyi tarafından bakmak lazım :)
Emeklerinize sağlık hocam, kazananları da tebrik ediyorum keyifli okumalar diliyorum.
Sorgulayan Okur M. Işık
Rica ederim ne demek. Umarım okurlar böylelikle yeni yazarlarla tanışmış olur.
Kazanan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum . Keyifli okumalar
Teşekkür ediyorum ☺️ İlk çekilişinizde olduğum için mutluyum ,kazananlara da tebrikler...
Sorgulayan Okur M. Işık
Rica ederim. Keyifle okuyun kitabınızı. Düşüncelerinizi en kısa sürede paylaşmanız dileğiyle, malum yazarların suyu da sizin paylaşımlarınız.
kazananları tebrik ediyorum. bir de, acaba yeni hikayeme de bir şans verir misiniz? adı İnci Beyazı, şu an 1000 kitap'ta hikayeler kısmından bakabilirsiniz. (eğer kanal kurallarında reklam yapmak yasaksa silebilirim.)