Puan vermedi·583 syf.····Okunma: 16 Ağustos 2025 12:47 Psikolojik dram, aşk ve gerilim , aralarda fantastik dokunuşlar içeren romanının baş karakteri
Rozerin. Bu içerikte kitapları okurken genelde karakteri oradan alıp şöyle bir silkelemek istiyorum. Çünkü gerçekten üzülüyorum. Rozerin, aslına bakarsanız hep konuştuğumuz bozuk düzen aile yapısının kurbanlarından. Hep diyoruz ya kız çocuklarınıza erkek çocuklarınıza sahip çıkın işte sahipsiz çocukların sonu maalesef dramlarla dolu oluyor eğer hayatlarına giren insanlar şanslarına iyi çıkarsa belki kendilerine göre bir yol çiziyorlar.
Özellikle genç arkadaşların kitabı okumasını tavsiye ederim ders alınacak her zamanki gibi çok şeyler var. Rozerin, arka plana gizlediği sevgisizlik ve her şeyden önemli olan kendini bir yere ait hissetmeme boşluğunu bakalım nelerle doldurmaya çalışacak bunu okurken anlayacaksınız. İnişleriyle çıkışlarıyla nasıl mücadele edecek karşısına nasıl insanlar çıkmış eline geçen fırsatları nasıl değerlendirmiş bunları okuyacağınız roman için şimdiden keyifli okumalar dilerim.
Yazarımız, Elvan Dincel hanımın emeklerine sağlık.
Kitap kalın olmasına rağmen akıcı bir dille yazılmış.
Ayrıca şarkı sözleri ve bazı tarihsel mitolojik bilgilerle süslendirilmiş.