2025 50. kitabı
Şahsen büyük bir beklentiyle başlamıştım ama resmen hayal kırıklığı yaşıyorum. Vegas ? Sahte evlilik ? Ve 6 puan ? Sinirliyim skxmsmms Öncelikle Eloise’i inanılmaz seviyorum, ilk kitaptan beri.. Ve onu okumak için sabırsızlanıyordum ama yazarın Eloise’i harcadığını düşünüyorum. Hikayede ve Jasper’da bir donukluk vardı. Akmıyormuş ya da bazı yerlerde yazılmak için yazılmış gibi bir vibe aldım. Ki bu serinin çoğu yerinde çığlık atarım ama bunda bu an sadece bir kere yaşandıı.. no comment skxkdmdmd Jasper’ın eski sevgilisiyle ilişkisinin toksikliğinden kusucaktım artık gerçekten.! Aslında genel olarak tepkim Jasper’a. Bazı içsel düşünceleri ve donukluğuna tutuldum genel olarak. Eden ailesi bazında bakarsam da, bu kitapta başka bir aile okuyormuşum gibi hissettim ara ara.. Anneleri sadece oğullarına düşkünmüş gibi bir hissiyat aldım ve bunu hissettiğim için bile çok üzüldüm. Eloise açısından ailesini okumak beni biraz üzdü açıkçası ama toparladık şükür ki.. Eğer seriyi ve kasabayı sevmeseydim daha düşük verebilirdim ama o kadar da değil ajdksfk Genel olarak Eloise’i kusursuz, Jasper’ı hödük buluyorum teşekkürler
Jasper VadisiDevney Perry · Ren Kitap · 2024567 okunma