Puan vermedi·272 syf.····Okunma: 16 Ağustos 2025 21:06 Bukowski ile ilk kez bu kitapta tanıştım ve şunu söylemeliyim ki etkisi sandığımdan çok daha güçlü oldu. Ekmek Arası, sıradan işlerin ve görünürde küçük hayatların ardındaki derinliği öyle yalın ve çarpıcı bir dille anlatıyor ki, okurken sık sık durup düşündüm.
Yazarın sivri, zaman zaman kaba ama her daim samimi üslubu beni hem güldürdü hem de içten içe hüzünlendirdi. Bukowski’nin dünyasında kaybedenler bile edebiyatın merkezine yerleşiyor ve onların hikâyeleriyle insan kendini şaşırtıcı bir şekilde yakın hissediyor.
İlk okuma deneyimim olmasına rağmen Bukowski’nin “hayatı edebiyata dönüştürme” biçimi beni kesinlikle içine çekti. Ekmek Arası sadece bir başlangıç oldu; yazarın başka kitaplarına da merak uyandıran, güçlü ve unutulmaz bir eser.