Güzeller Güzeli Griffith
Öncelikle Berserk - Cilt 1 okumamış insanlar için söylüyorum ki bu gördüğünüz karakter bir erkek hem de hikayenin kötüsü (ama ne kötü). Güzel olabilir ama şerefsizin önde gideni hatta Berserk - Cilt 1 fanları kendisi için çok yaratıcı küfürler yarattı o derece. Griffith anime ve manga tarihinin en manipülatif ve zeki kötü adamlarından biridir. Hikaye boyunca ne naneler yedi, ana karakter Guts'a neler çektirdi anlatamam yani öyle bir psikolojik damage'i bizzat kendiniz yaşamanız gerekiyor yine de ben kendisini severim. Ve bana kalırsa eylemleri çoğu kişi tarafından eleştirilse de en azından Griffith arzularına karşı dürüst biri. Yani insanlar açgözlüdür, gücü arzular fakat çok azı bunu itiraf edebilir ve ben eminim ki pek çok insan onun durumunda olsa anı şeyi yapardı ya da en azından ona yakın bir şey. Neyse umarım Griffith sevgim linç yememe sebep olmaz çünkü oldukça eleştiriye açık bir karakterden bahsediyoruz. O zaman şimdilik benden bu kadar yakin zamanda bir Guts çizimiyle geri döneceğim. Sevgiyle, saygıyla ve anime/manga/kitapla kalın 🥰 Merak edenler için Berserk - Cilt 1 incelemem de burada → #281309738
Anime
2.044 Gösterim
Griffith sevgin yüzünden linçleneceğini sanmıyorum çünkü kendisini çoğunlukla seviliyor, ancak şöyle bir sorun var ki kendisi abartıldığı kadar zeki, manipülatif, karizmatik vs çok iyi bir kötü bir karakter değil öyleymiş gibi satılan bir karakter sadece serinin başında eylemleri olan, eylemlerinden çok etrafındakiler tarafından şişirilen bir karakter ve okuyucular da bunu yutup onu şişirmeye devam ediyor. Ayrıca adam karizmatik değil güzel her güzellik karizma değil Guts mesela daha karizmatik bir karakter sivri tarafları olsa da küçük acayip grubuna iyi liderlik ediyor karizma birazda liderlik vasfıyla alakalı Guts'ın peşindekiler onun için gerçekten ölür, Griffith'in peşine takılanlar tarikat lideri peşine takılan bi avuç yarımakıllı gibiler onları kim olsa etkiler:)) Kimse kusura bakmasın bu kız kılıklı güzellik abidesinin aslında çoğu vasfı şişirme ve bundan dolayı burada birisi linçlenirse ben Griffith sevgisizliğim yüzünden linçlenirim büyük ihtimalle ama söylediklerimin arkasındayım:))
Firefly
Süмеччa merak etme ne çatışması insan istediğini sever istediğini sevmez zevkler ve renkler tartışılır.
Griffith bize çok önemli bir gerçeği gösteriyor: İnsan, kendisine karşı dürüst olması mı yoksa dostlarına karşı dürüst olması mı daha iyi bir şeydir?
Kesinlikle haklısın.
Kuzu postundaki kurttt saçlar da beyaz zaten 😒
Firefly
Ceres şey aslında çoktan attım iletiler kısmında var ve Guts çizimi kardeşime ait benimle yarışmak için yapmıştı 😉
Aşırı, aşırı , aşırı güzel 🤩 bayıldım 🥹
Firefly
Çok teşekkür ederim, beni utandırıyorsun ☺
Bu arada eline koluna sağlık
Firefly
Mei mirai güzel yorumların beni gerçekten çok mutlu etti. Şu an bazı sebeplerden dolayı çizim yapmasam da en yakın zamanda tekrar başlamayı düşünüyorum ve umarım çizmeyi unutmamışımdır yoksa en baştan başlamam gerekecek😅
Bu kız kim bdjdbdidhdhdj
Öhm şey Griffith işte kim olsun 🙃