Puan vermedi·464 syf.····Okunma: 07 Ağustos 2025 00:00 Sevgilisi Tarık Ela'yı sekreteri ile aldatınca en yakın dostu Didem'i arayıp İzmir'e gider. Havaalanında karşılaştığı kaba adama rağmen geçmişi ardında bırakır.
Baran iş için İzmir'e giderek kollarına düşen Ela gözlerde aklı kalır ama tesadüfler yollarını kesiştirir. İkiside birbirinden etkilenmiş adını koyamadıkları bir çekimin içindedirler.
Didem ve Kemal evlenecekti Baran onun dostuydu. Bir araya gelen Ela ve Baran artık birbirinden kopamıyordu zaten kopmak istemiyorlardı. Aşkı büyük coşkuyla yaşayan çift geçmişin gölgelerinde sıkıntılar yaşarlar ama aşk her anlamda galip gelir.
Yazarın kalemiyle tanışma kitabım oldu. Aşk ve tutkuyu sonuna kadar hissettiren kitap Didem ve Ela'nın dostluğuna hayran bıraktı. olduğunu belirtip türü sevenlere tavsiye ederim.
İsmimin dudaklarından dökülüşüne için için öldüm. Sadece benim ismim dökülsün istedim o dudaklardan.
Eğer bir gün benim olmaktan vazgeçersen bunu sakın bana söyleme, çek öldür beni çünkü sen bunu bir anda yapamazsan ben acı çekerek ölürüm.